1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

tevreden ?

Discussie in 'Humax iHDR5050-C (HD-PVR)' gestart door RKoster, 4 jul 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ik heb de Humax 5050C nu 4 maanden en ben er zeer teverden over.
  Ik kan hem aanbevelen.
   
 2. Ben grotendeels tevreden...

  Minpunten zijn:

  De opstarttijd en verwijdertijd van opnames... Opstarten duurt erg lang (in zowel eco als niet eco stand) en ook het verwijderen van opnames duurt vrij lang (en waarom je geen opnames kunt verwijderen tijdens het recorden...).

  Grootste minpunt is het probleem dat soms timer-opnames mislukken. Dit wordt hopelijk opgelost maar voor nu is het echt een issue. Het komt er op neer dat de recorder bepaalde sleutels moet ontvangen om het signaal te decoderen, en dit bij een getimede opname niet (snel genoeg) gebeurt waardoor de recorder denkt dat je geen toegang hebt tot dat kanaal en de opname niet doorgaat...

  Verder een heerlijk ding.
   
 3. Ik heb hem nu ongeveer 3 weken en geen enkel probleem met opnemen (veel buitenlandse kanalen) en moet heel eerlijk zeggen het opstarten vindt ik niet zo hinderlijk
  Het verwijderen van bestanden dat dat niet kan tijdens opname is geen probleem en lang duren nee het neemt wat tijd maar is niet hinderlijk

  vindt het bedieningsgemak uitstekend binnen een paar tellen opname geprogrammeerd em ook de zoekfunkties ic met harmony 1 zijn top kortom een uiterst tevreden gebruiker
   
 4. Helemaal mee eens. :wink:
   
 5. De verwijder minpunten zijn prima te verhelpen via het FTP interface op de PC:
  - verwijderen gaat snel
  - verwijderen kan ook tijdens een opname
  succes
   
 6. Tnx. Had ik begrepen ja, alleen staat mijn pvr in de ene hoek van de woonkamer en mijn pc in de andere dus mag ik weer een kabel gaan trekken van 10-15 meter. En als ik op de luie bank hang heb ik niet de behoefte naar mn pc te gaan om een opname te wissen ;)

  Daarnaast slaat het al helemaal nergens op dat het dus blijkbaar wel snel (en altijd) kan, maar dat dat niet gaat direct op het apparaat zelf.

  Ach, hopen dat er snel een firmware upgrade komt oid. Bovenstaande dingen zijn ook geen showstoppers ofzo, alleen wel dingen die wat minder handig of prettig zijn aan het apparaat.
   
 7. Je hebt zo'n ding toch om programma's te bewaren en niet om weg te gooien? :-P :mrgreen:

  Maar zonder gekheid, dat slome file management vond ik in het begin opvallend maar na een tijdje weet je niet beter. Het hoort er inmiddels bij en stoort mij verder in het geheel niet. 'Tis tenslotte geen Quad Core 3 Gig P-zoveel machine...... :rolleyes:

  Overigens je files beheren via FTP vind ik helemaal niet zo handig. Je moet dan goed bijhouden welke files en mappen weg moeten en bij programma afleveringen met dezelfde naam, maar een andere datum, is dat een stuk meer opletten geblazen.
   
 8. ik dacht het hernoemen van files wel ging tijdens opnemen, dus dan zou je een bekeken opname 'kanweg' kunnen noemen. Dat maakt het selecteren via ftp makkelijker.
   
 9. Kun je ze net zo goed gelijk verwijderen (als ie niet staat op te nemen hè :D). Tja, waarom zou je ook makkelijk doen als het ook moeilijk kan? :roll:

  Opruimen doe ik gewoon af en toe als er toch even niets te beleven is op TV. Programma's die ik echt bewaren wil gaan naar de USB schijf en daarna weg van de Humax. 'Tis net als stofzuigen en de was doen, moet af en toe ook gebeuren ;)
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina