1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

En dan eindelijk de definitieve datums voor invoering snelheidsverhoging

Discussie in 'Internet - Algemeen' gestart door liberator, 4 jul 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Al die sores om te proberen maximaal 1 maand eerder die nieuwe snelheid te krijgen? Terwijl je in principe al aan de beurt kan zijn begin augustus? (willekeurige uitgifte van modems!) Wat een onzin... sorry hoor.
   


 2. Deze steden gaan over op 120Mbit van wege het Glashart project van Reggefiber?

  www.glashart.nl
   
 3. Gaat het niet om. Ik heb liever dat ik weet dat ie dan gegarandeerd komt dan dat ie volgende week komt maar dat ik wel eerst een week naast de brievenbus heb gezeten.
   
 4. Beste forumleden het is niet zo zinvol om nu een eindeloze reeks met posts te produceren met dat men de email wel/niet heeft ontvangen. Matig u svp.

  @pvd : als mods een offtopic post weghalen dan niet opnieuw plaatsen. U had zelf al aangegeven dat deze offtopic was, we hebben hem verplaatst naar het topic waar het idee over die helicopter was geopperd. Wellicht was u dat nog niet opgevallen.

  Dat de link niet helemaal doet wat ie moet doen is nu wel duidelijk.

  @om1 het was niet de bedoeling om hier ook weer over te gaan zieken; het is al "warrig" genoeg zo. Zo kan men elk topic wel aangrijpen om Ziggo aan de paal te zetten.

  mod-edit : Onterechte suggestie richting om1 aangepast.
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 6 jul 2009
 5. sorry MOD, was me niet opgevallen... Dacht zelf dat ik hem vergeten was te versturen.....:oops:

  pvd
   
 6. Ik ben het daar niet helemaal mee eens. Als Ziggo blundert (zoals overduidelijk in dit geval) dan mag ik mijns inziens dat zeggen. Ik denk niet dat ik "elk topic daar voor aangrijp".

  Maar ja, de moderator heeft het laatste woord, daar moet ik me bij neerleggen. Dat zal ik dus bij deze doen.
   
 7. Excuus, wat ik bedoelde te zeggen dat je in veel topics wel tegen blunders van Ziggo aanloopt. Het was niet de bedoeling te suggereren dat U dat deed.

  Dat je een bulkmail verstuurd en er duidelijk niet op rekent dat men massaal op de link klikt is idd niet bepaald handig te noemen.

  Met de post wil ik alleen voorkomen dat anderen er ook weer op inhaken en ook deze discussie weer gaan larderen met commentaren op het falen van Ziggo. Want daar is deze discussie niet voor bedoeld. Een keer signaleren leek me derhalve wel voldoende.

  Ik heb mijn tekst aangepast.
   
 8. Heb al 3 x een nieuw modem gehad en de oude heb ik nooit op hoeven sturen hoor......
   
 9. On-topic

  Na de reactie van Mod-1 waren we toch weer genoodzaakt om vele berichten te verwijderen die over de e-mail van Ziggo, helikopter, aanbieding draadloze router, nieuwe snelheden ,etc, gingen.

  Wederom het verzoek om het on-topic te houden.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina