1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

En dan eindelijk de definitieve datums voor invoering snelheidsverhoging

Discussie in 'Internet - Algemeen' gestart door liberator, 4 jul 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. ADSL = internet, opstelling kabel is voor analoge tv.
  En inderdaad is een verschuiving waar te nemen van adsl klanten die overstappen naar high speed kabel internet.
   
 2. Je hebt wel gelijk en die discussie is door vage redenen geescalleerd omdat iedereen het toch wil toepassen zodat het in het eigen straatje ligt. Ik snap jouw intentie ook wel, maar er zijn wel meerdere geruchten zomaar ontstaan... dus wilde even weten waar het nou vandaan kwam.

  Nothing more, nothing less... dus geen speculatie voor de toekomst zoals iemand het alweer noemt.
   
 3. is het niet gewoon helder communiceren en niet van "indicaties" geven ???

  scheelt boel ellende ?? Op deze manier communiceren krijg je gewoon
  discussies waarneer en hoe etc.

  indicatie kan 2 dagen 2 weken of 2 maanden zijnen m'n had beter kunne aangeven waaneer update ronden in faces en regios aangeven hier op forum/site van ziggo zelf niet in week nummers maar maand waneer ze beginne en dat is mijn meening.
   
 4. ...Beste mensen: in ieder geval kunnen we allemaal uiteindelijk met de pon-pons gaan zwaaien :pompom:, toch?
  We weten nu de datums en gewoon afwachten wanneer je de verhoging hebt. Het zal zeker weten gaan gebeuren!

  :wink:
   
 5. Daar gaan we weer :sleep:

  Net zoals Kingpin al voorspelde:
  Hoop niet dat er nu een discussie ontstaat over de woorden "indicatie" en "bericht"

  Gewoon afwachten is de beste remedie
   

 6. Wat is het nut dan om je (in dit geval) druk te maken over iets wat je toch niet onder controle kunt houden, waarvan Ziggo bepaalt wanneer de snelheidsverhogingen doorgevoerd worden. Daarover discuseren verandert niets aan de data. Dan zeg ik dat je gewoon door moet gaan met leven. Die snelheidsverhoging komt er vanzelf, daar hoef je niets voor te doen. In die zin kun je niets anders doen dan geduld hebben. Passief zijn is niet per definitie negatief. In sommige gevallen hoef je niets te DOEN, het GEBEURT dan toch wel. Discuseren maakt het niet dat je sneller een verhoging krijgt over je aansluiting. Mijn ervaring is dat je niet persé iets hoeft te doen, vaak komen er ook dingen op je af die je alleen maar hoeft toe te laten. In die zin ben je in eerste instantie passief maar je doet wat met wat er op je af komt, of niet. Dan haal je eruit waar je iets mee kunt. Zo werkt het ware leven, daar kom je van ales tegen en wat je ermee doet, of wat je er niet mee doet, bepaal je zelf. Dat kun je passief noemen maar je kunt het ook 'open staan' noemen. Als je open staat komt er veel meer op je af dan wanneer je gaat zoeken. Dan kan het zelfs wel zijn dat je juist dat mis loopt wat op je af komt. Zo werkt het leven, het komt op je af en je bent vrij om er iets mee te doen of niet. Dingen najagen kost veel energie.

  Wat ik ben vindt ik belangrijker dan wat ik heb. Veel mensen hebben veel maar weten helemaal niet wat ze zijn en voelen zich daar juist armoedig in. Waarom? Omdat ze niet kunnen VOELEN wat rijkdom is. het is een gevoel en dat heeft niets te maken met hoeveel je HEBT.
   
 7. My thoughts exactly... kijk maar uit dat je nu geen Ziggolover genoemd gaat worden :schater:.

  :thumb up:
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 6 jul 2009
 8. Ehm Robertj ... je hebt niet helemaal ongelijk maar je vergeet even iets belangrijks.

  Ik durf te wedden dat hier mensen tussen zitten die financieel niet al te breed zitten en dan terecht kwaad zijn omdat ze niet krijgen waar wel voor betaald is.

  Er is best wat te zeggen over welzijn over welvaart alleen valt internet hebben nou niet bepaald onder welvaart cq een luxe product.

  We leven namelijk in een maatschappij die ook dingen eist .. ik weet namelijk van betrouwbare bronnen dat bv een Sociale Dienst Kromme-rijn Heuvelrug het "verplicht" stelt dat je een mobiel hebt en internet anders kun je geeneens een uitkering krijgen (dat proberen ze in ieder geval zeker en komen ze mee weg)

  Beetje offtopic maar we leven niet in de roze wolken hier in Nederland Robertj.
   
 9. Nee, men heeft bijvoorbeeld Alles in 1 Extra, na upgrade wordt dat 50Mbit/s. Tot die tijd blijft 20Mbit/s gehandhaafd en heeft men alsnog waar men ook voor betaalt (20Mbit/s). En als je het niet breed hebt? Neem dan ook geen snel internet, heb je toch weer een extra paar dagen eten in huis. Iedereen maakt wel eens zulke tijden mee en gelukkig liggen die nu ver achter ons, maar het zijn allemaal eigen keuzes: het kan wel òf het kan niet. Ik vind dit erg kortzichtig om nu al te gaan zeggen dat je niet krijgt waar je voor betaalt. Vaak zie je ook als eerste bij mensen die een bepaalde upgrade nog niet hebben gehad: ik krijg niet waar ik voor betaal, terwijl alle uitleg over het hoe en waarom wel is gegeven. Men begint ook gelijk over compensatie? Waarom? Enkelt alleen maar om weer te mogen zeuren. Iets wat schijnbaar thuis niet mag...
   

 10. Hulde, sluit me er helemaal bij aan.

  Net als de per of van discussie.... mensen relax een beetje, Ziggo heeft een snelheids verhooging afgekondigt, men is druk doende om waarnodig mensen een modem te sturen. Er gaat gewoon tijd over heen. Ga dan niet direct klagen als je nog niet over bent gezet. Natuurlijk is dat balen, krijgen mensen die al overgezet zijn sneller internet, maarja met de volgende snelheidsverhoging ben jij misschien eerst aan de beurt.

  betrek de financiele kant helemaal niet ik het verhaal, let wel... dit is een gratis update, ziggo levert meer voor het zelfde geld. En gaat pas in bij een daadwerkelijke overzetting, dus na de brief en modem.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina