1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

En dan eindelijk de definitieve datums voor invoering snelheidsverhoging

Discussie in 'Internet - Algemeen' gestart door liberator, 4 jul 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Maar ik vraag me nu af... ineens staat hier 120Mbit/s down op het forum... waar komt dit vandaan? Voordat iedereen het als waarheid aanneemt en ze bijvoorbeeld maar max 100Mbit/s gaan doen?
   
 2. In dit bericht heeft ziggo het over 'meer dan 100 mbit', dus het zal zeker niet max 100 mbit worden, maar waar de 120 vandaan komt ?
   
 3. Ik noemde max 100Mbit/s ook maar als voorbeeld... maar dat is bijzaak. Essentie van de vraag is: waar komt het vandaan (120Mbit/s)? Of is het een vermoeden? Een gerucht? Iets dat straks als waarheid aangenomen wordt en dan gaat men daar weer over zeuren.

  Vandaar... :D
   
 4. Dat is ooit als verwachting uitgesproken in een interview ik meen van Gradus Vos of Bernhard Dijkhuizen dat in 2010 snelheden van 100-120 Mbps in het verschiet lagen.
   
 5. 100 tot 120Mbit/s... oké. Maar geen definitieve uitspraken daarover dus? Dan weet ik voldoende.
   
 6. Ik zie persoonlijk niet het nut van een alles in 1 extra abonnement. Of ik nu een film download in 30 minuten of in 10 minuten who cares ? Bovendien klinken snelheden als 100 mb natuurlijk lekker in het gehoor maar wat heb je eraan als usenet diensten dit niet ondersteunen ?
   

 7. Er zijn andere internetaanbieders die al 120 MB aanbieden. Je zou er vanuit kunnen gaan dat Ziggo daar niet onder aan wil doen en dat ook gaat aanbieden. Dat lijkt mij de meest logische verklaring. Maar het zal toch gewoon afwachten worden.
   
 8. Eer zijn veel manieren om die extra bandbreedte te benutten. Ik werk bijvoorbeeld veel thuis, en het is erg prettig als ik de werkcomputers kan gebruiken alsof ze in m'n eigen netwerk hangen.
   
 9. Maar hoe zit het met het pluspakket? Zal daar ook een doccis 3.0 voor nodig zijn als de snelheid opgeschroefd wordt tot boven de 20 MB? Als het extrapakket tot 120 MB verhoogd wordt mag je toch denken dat het pluspakket toch ook zeker 40, 50 MB mag worden. En misschien nog wel wat hoger.
   
 10. Mensen dat is een hele andere discussie ieg buiten de orde van dit topic.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina