1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Storingen Nederland 1 HD en Nederland 2 HD

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door hoi_roy, 4 jul 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ziggo Cogas ook deze maandagmorgen nog steeds geen Ned 1 en 2 HD. Wel Ned 3 HD.
   
 2. Hier hetzelfde met een Humax 5050c (ook in Goor :))
   
 3. Westerhaar/Cogas meldt zich ook met alleen beeld op Nederland 3 HD, de 2 anderen geven 'E48-32 Geen signaal'. :evil:
   
 4. Zojuist Ziggo gebeld over de problemen met Nederland 1 en 2 HD in Cogas gebied.

  10 minuten aan lijn, 'blijft u even afwachten, de storing is bekend'
   
 5. Ik heb zojuist ook gebeld. Binnen no-time iemand aan de telefoon. Deze heeft een hoop genoteerd en doorgespeeld naar de technische dienst.

  Het lijkt erop alsof Ziggo voor Cogas (9004) voor transportstream 29 (Ned 1 en 2 HD) de verkeerde frequenties doorgeeft.

  Volgens http://www.digitalekabeltelevisie.nl/techniek/tvhome.shtml zou het 462.00MHz moeten zijn. Dus helemaal niet zo'n hoge frequentie zoals bij de andere netwerken. Als deze frequentie klopt, dan zou het geen probleem met lange/'inferieure' kabels moeten zijn.
   
 6. Cuijk (5432) meldt zich ook. Op 1 en 2 foutmelding E37-32. Nederland 3 doet het wel. Bekabeling zal het niet aanliggen, dat is net vervangen en spliternieuw en op zeer korte afstand van de wandcontact doos. Deceoder is een Humax iHDR5050c. Ik wacht nog even een paar dagen voordat ik bel, ik ga er tot nu toe vanuit dat het automatisch gefixed wordt. Er is geen man overboord zolang ik deze kanalen op 71 en 72 nog kan zien.
   
 7. nog steeds geen ontvangst Ned 1+2HD

  Tot mijn grote teleurstelling is Ziggo en of Cogas er vandaag niet in geslaagd om de storing op te heffen. Nu kan ik nog niet naar de tour in HD kijken. Hallo Ziggo of Cogas... wat is er aan de hand?????
   
 8. Sinds laat in de middag werkt het hier in Cuijk.
   
 9. Morgen maar weer Ziggo bellen
   
 10. Staat bij mij al op 6875. Ik geloof dat de Humax dit bij de initiele installatie op auto had staan (hoefde alleen frequentie en NetID in te vullen) dus dat zal hij zelf gedetecteerd hebben.

  Of hij heeft het automatisch aangepast tussen mijn laatste bericht en nu, want inmiddels doen NL 1 en 2 HD het :thankyou:. Nog steeds op dezelfde frequenties en weer met de ori oude gare coax kabel in de decoder:pompom:
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina