1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
    Verberg deze melding

Signaal 0 Kwaliteit 100

Discussie in 'Digitale TV - On Demand & Replay' gestart door LOTG, 3 jul 2009.

Niet open voor verdere reacties.
  1. Ik heb sinds 2 dagen ITV van ziggo. Bij aansluiten haden ik een signaal van 40% en een kwaliteit van 100.

    Na wat rotzooien met kabels en derglijke werd het 50/100, maar ineens is het signaal gezakt naar 0 en met geen mogelijkheid hier boven te krijgen.

    BER is 0.0.E-6 (zegt mij niets).

    Ik snap er geen zak meer van. Sowieso had ik verwacht dat het signaal beter zou zijn dan de kwaliteit er van. En hoe kan die 100 zijn als er geen signaal is.

    ITV doet het "wel", dwz ik krijg beeld/geluid maar in zeer slechte kwaliteit.
    Digitale tv doet het prima.
    Activatie ITV doet het ook normaal.

    Hoe kan dit en wat zou er een probleem kunnen zijn, of ligt dit aan ziggo?

    Als ik een andere poort op de versterker kies (zit nu op 15M) dan word de kwaliteit wel slechter overigens. Dichter bij word moeilijk omdat ik daar geen tv in de buurt heb en hij is nogal lastig te verslepen.
     
  2. Probeer eens tv kabel rechtstreeks aan te sluiten op de rtv wandcontactdoos? Dan kun je kijken of alles goed is aangelegd. Was een tip van de helpdesk. Bij mijn was het probleem namelijk dat coaxkabel niet goed genoeg was voor interactieve tv.
     
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina