1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Dit nieuwe forum is ontstaan door de samenvoeging van Ziggo-Gebruikers en Chelloo.
    Ontzet Notitie

Post hier als U de nieuwe modem/snelheid hebt maar niet aan de verwachting voldoet

Discussie in 'Internet - Algemeen' gestart door mod-5, 3 jul 2009.

Niet open voor verdere reacties.
  1. Daaaniel1987

    Daaaniel1987 Forum Member

    Berichten:
    5
    Even een update... ik heb het modem meegenomen naar me neefje... daar haalde hij netjes 48 mbit... En nu thuis weer aangesloten en weer traag :cry:

    Ga morgen even kijken of hij nou de firmware heeft geupdate..

    Om de firmware te checken dien je het volgende te doen: Verbind het modem direct met de pc > stel als vast ip in 192.168.100.200 en browse naar: http://192.168.100.1
     
    Laatst bewerkt door een moderator: 25 jul 2009
  2. Barfman

    Barfman Forum Member

    Berichten:
    190
    Oke, mijn firmware is:

    Firmware Name:TS070072_020509_model_7
    Firmware Build Time: Feb 5 2009 15:58:45

    [​IMG]

    Zoals je ziet is mijn download speed prima in orde, dit is vanaf vanmorgen redelijk stabiel. Alleen mijn upload wil niet hoger komen (moet naar 5), dit is dus niet in orde.
     
  3. pkonings

    pkonings Forum Member

    Berichten:
    14
    www.speedtest.net gaf 53 Mbit aan. Maar wat maakt dat uit? Ik heb liever een antwoord op mijn vraag.
     
  4. CeeS

    CeeS Legend (✝ 2016)

    Berichten:
    12.349
    Kijk even in het 'router' deel van dit forum, daar worden diverse routers beschreven met links naar tests e.d. Er lopen meerdere topics over en daarom is het niet nodig om in deze thread alles weer te gaan herhalen.
     
  5. pietvs

    pietvs Forum Member

    Berichten:
    15
    Ik heb sinds gisteren het nieuwe modem maar haal gewoon 3/20 en geen 5/50
    Moet ziggo eerst nog wat overzetten ofzo?
    Heb het getest met computer meteen aan het modem en met een router ertussen (is een dlink DIR-655 gigabit router met 300mb wan/lan en lan/wan snelheid)

    Firmware Name: TS070072_020509_model_7
    Firmware Build Time: Feb 5 2009 15:58:45

    [​IMG]

    Sinds vanmorgen haal ik heel andere snelheden:

    [​IMG]
    Het scheelt ook enorm welke server je gebruik want dit haal ik
    niet op de server in Amsterdam. Of iedereen is aan het testen
    waardoor die server veel trager is.
     
    Laatst bewerkt door een moderator: 27 jul 2009
  6. pletter

    pletter Forum Member

    Berichten:
    244
    firmware arris 702

    Firmware Name:TS070072_020509_model_7Firmware Build Time: Feb 5 2009 15:58:45

    werkt prima nu net ff bluray getrokken met 5.6Mbps

    groetjes peter

    ps heb altijd deze snelhied dag en nacht op 16 lijntjes 4 ziggo newsserver
    12 op xsnews unlimited
     
  7. marivermeer

    marivermeer Forum Member

    Berichten:
    191
    Hallo is dit normaal zo ????




    [​IMG]
     
  8. GolfTouch

    GolfTouch Forum Member

    Berichten:
    2.776
    Ben je al geupgraded?
    Welk modem heb je en welk abonnement?
    Mogelijk handig om dat even bij je gebruikersinstellingen te zetten.
     
  9. rikkie

    rikkie Forum Member

    Berichten:
    5
    hoi hoi

    Firmware Name:TS070072_020509_model_7
    Firmware Build Time: Feb 5 2009 15:58:45
    bij speedtest heb ik de snelheid
    maar bij nbpro als ik download geeft deze tussen de 25 en 30
    Mbps aan
    dacht dat het aan mijn router lag maar die is er nu tussen uit
    waar zit mijn fout ??
    rikkie
     
  10. Esy ®

    Esy ® Forum Member

    Berichten:
    870
    Inmiddels 5 personen van de helpdesk gesproken.
    De ene zet het door naar de 2e lijn. De ander ging meteen bellen naar een collega van de technische dienst en zet mij in de wacht waarna ik alleen nog maar tuut,tuut,tuut hoor. Verbinding verbroken.
    Opnieuw bellen en uitleggen en gaat mij doorverbinden met betreffende collega welke ik niet gesproken heb.
    Vervolgens in het beginstadium van het menu terecht gekomen waarna ik weer een ander persoon krijg.

    Deze wist te melde dat alle CMTS-en nog niet geschikt waren en ik het maar een weekje moet aankijken. "eind Augustus is alles omgezet en moet ook u de hogere snelheid hebben". :?

    Ik kan heus wel leven met 19Mbit/sec en heb heus wel een paar weken geduld maar ik wordt knettergek van al die verschillende antwoorden en 'oplossingen' welke ik krijg voorgeschoteld.

    Update: Ik krijg te horen dat ze er waarschijnlijk pas naar gaan kijken als er meerdere klachten uit mijn gebied komen. :cry:
     
    Laatst bewerkt door een moderator: 28 jul 2009
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina