1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Dit nieuwe forum is ontstaan door de samenvoeging van Ziggo-Gebruikers en Chelloo.
    Ontzet Notitie

Post hier als U de nieuwe modem/snelheid hebt maar niet aan de verwachting voldoet

Discussie in 'Internet - Algemeen' gestart door mod-5, 3 jul 2009.

Niet open voor verdere reacties.
  1. Reind

    Reind Forum Member

    Berichten:
    95
    Ander Router nemen

    Hallo,
    Ik overweeg om een andere router te kopen,ik heb nu Sitecom WL-579 v1 ZI 001 en zou willen kopen de Sitecom WL-342 300N X3,maakt deze router het signaal wat krachtiger en stabieler ? Ik werk met A in 1 +.
    Ik heb ook gelezen dat Ziggo de download snelheid nog wil opvoeren naar 30 mb/s wanneer zou dit het geval zijn.
    De laatste 1 1/2 week moet ik zeggen dat het signaal goed is,nl.altijd zo rond de 18 of 19 mb download dit is uiteraard draadloos en stabiel zonder te resetten oid,zo moet het eigenlijk blijven.
    Download snelheid 18.7MbS


    Upload snelheid 2.8Mbius
     
    Laatst bewerkt door een moderator: 11 nov 2009
  2. Gerard001!

    Gerard001! Forum Member

    Berichten:
    107
  3. rutger89

    rutger89 Forum Member

    Berichten:
    316
    met welk modem? Arris of Ubee?
     
  4. Gerard001!

    Gerard001! Forum Member

    Berichten:
    107


    Arris


    maar het lijkt erop dat ik te vroeg geschreeuwd heb

    [​IMG]
     
  5. rutger89

    rutger89 Forum Member

    Berichten:
    316
    Het valt mij ontzettend op, dat de upload bij mij iedere keer keldert als mijn modem een tijdje online is. Downloaden uit de nieuwsgroepen gaat nu bijzonder goed ,maar de upload blijft een probleem. Ik blijf continu steken op 3.3Mbit :?
     
  6. Zaklamp

    Zaklamp Forum Member

    Berichten:
    71

    Lezen:?:

    Ik zei: De meeste, niet alle.
     
  7. Pepi Of Koki

    Pepi Of Koki Forum Member

    Berichten:
    49
    Ik heb vanmorgen de nieuwe modem ontvangen en aangesloten
    Het is Ubee EVM 3200 Modem.
    Echter de snelheid is het zelfde als mij 'oude' Motorola net is onder de 20MB.
    Misschien komt het nog wel. Ik wacht geduldig af. Ben in elk geval klaar om naar de 30MB te gaan.

    [​IMG]
     
  8. sagitta424

    sagitta424 Forum Member

    Berichten:
    27
    Ik heb vorige week voor een vriend met ook AIE plus en de Ubee modem de zaak geïnstalleerd. Ook bij hem bleef de snelheid onder de 20 Mbit. Blijkbaar zijn plus-accounts nog niet (allemaal?) in snelheid verhoogd.

    Sagitta.
     
  9. Johannesnld

    Johannesnld Forum Member

    Berichten:
    10
    Nieuw Modem en ja hoor problemen

    Hoi,

    Sinds woensdag nw modem geinstalleerd.
    Heb een Alles in 1 plus abo.
    Met telefoon.

    Toen ik dit abo (oktober 2009)nam heeft een monteur de installatie aangelegd.
    Met oude motorola modem geen probleem.
    Nu met nieuw valt verbinding weg, telefoon af en toe wegvallen van verbinding.

    Even wat specificaties.
    Achter modem heb ik een wired sitecom router de DC 210. Moet kunnen met een 20-30 mbits account. En is dacht ik de nieuwste van sitecom(wired).

    Vanaf de router 2 aansluitingen voor 2 PC's.

    De eerste dagen wo en do had ik een jojo verbinding en de telefoon lag er steeds uit.

    Een aantal keren opnieuw opgestart en met Ziggo hulpprogje leek de verbinding stabieler.
    Telefoon werkte nu ook continu.
    Tot gisterenavond. De verbinding is niet stabiel genoeg en valt nu weer af en toe weg.

    Dus de helpdesk gebelt.
    Vlgs hen zou het kunnen liggen aan de splitter.
    Dat kastje dat dus door de monteur is aangelegd. Om dit uit te sluiten moet ik nu de modem kabel rechtstreeks op de binnen komende kabel aansluiten.
    Nu heb ik even gekeken hoe dat kastje in elkaar zit. Maar geen klepje. Ik moet nu dat kastje uit elkaar halen en de binnen komende kabel van ziggo op een andere aansluiting zetten. Maar dat kastje ziet er bij nader inzien niet jofel uit. De opbouw of wat het ook mogen zijn zit niet echt goed vast.

    Ik zeg dus dat ik daar niet in staat toe ben.
    Ja dat zal toch moeten want wij sturen geen monteur.

    Ik zeg dat kan ik niet.
    Jammer dan heeft u pech.

    Nu blijf ik dus de rest van mijn internetleven zitten met een krakkemikkige verbinding die door Ziggo is aangelegd.


    Geweldig Ziggo, knap gedaan.

    Het wordt tijd dat er meer aanbieders op de kabel komen. Dan ben ik weer weg bij Ziggo.


    :x



    [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]
     
    Laatst bewerkt door een moderator: 5 dec 2009
  10. Zaklamp

    Zaklamp Forum Member

    Berichten:
    71
    probeer eens je pc rechtstreeks aan je modem te hangen. Wel modem resetten. Is het een Arris modem? Die vallen idd wel eens weg.
    Mozilla/5.0 (SymbianOS/9.2; U; Series60/3.1 NokiaN95/21.0.016; Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 ) AppleWebKit/413 (KHTML, like Gecko) Safari/413
     
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina