1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Dit nieuwe forum is ontstaan door de samenvoeging van Ziggo-Gebruikers en Chelloo.
    Ontzet Notitie

Post hier als U de nieuwe modem/snelheid hebt maar niet aan de verwachting voldoet

Discussie in 'Internet - Algemeen' gestart door mod-5, 3 jul 2009.

Niet open voor verdere reacties.
  1. Jack Bauer!

    Jack Bauer! Forum Member

    Berichten:
    7
    Vandaag nieuw modem gekregen, docsis 3.0.
    Op mijn laptop, gemeten achter de router, haal ik een snelheid van 48Mb en een up van 4,5Mb, tevreden dus.

    Maar op mijn PC haal ik maar max 30Mb, ook op een andere (nieuwe) pc max 30Mb. Beide halen dezelfde download snelheid.
    Beide pc's hebben een asus moederbord met een geintregeerd netwerkkaartje, beide pc's aangesloten met cat5 bekabeling.

    Moet ik nog wat instellen in de config op de pc om max down te halen?

    ronald
     
  2. Esy ®

    Esy ® Forum Member

    Berichten:
    870
    Bijzonder:

    Opera:
    [​IMG]

    Firefox:
    [​IMG]

    IE8:
    [​IMG]

    Alle 3 direct achter elkaar gedaan.

    Conclusie: of de snelheid fluctueerd heel sterk, of de testmethode is gruwelijk onbetrouwbaar.
     
  3. Daaaniel1987

    Daaaniel1987 Forum Member

    Berichten:
    5
    Ik heb ook het nieuwe modem in ontvangst mogen nemen.. echter is de download snelheid er niet op vooruit gegaan :roll: De upload is ietwat hoger

    [​IMG]

    * heb dit zowel achter me router (zyxel p-335u) als direct achter het modem geprobeert.. echter om half 12 gister avond was me score wel wat beter :roll:

    [​IMG]
     
    Laatst bewerkt door een moderator: 25 jul 2009
  4. Bartjebart

    Bartjebart Forum Member

    Berichten:
    33
    Heb sinds gister de docsis3. echter blijft de snelheid uit. is precies het zelfde wat ik al had.
    [​IMG]
     
  5. Daaaniel1987

    Daaaniel1987 Forum Member

    Berichten:
    5
    Ik heb zojuist een storing aangemeld bij ziggo.. in de logs van mijn modem word aangegeven dat het updaten van de firmware mislukt.. Daarom haal ik waarschijnlijk de nieuwe snelheid niet :x
     
  6. CeeS

    CeeS Legend (✝ 2016)

    Berichten:
    12.349
    Willen de mensen die een Arris docsis-3 modem hebben hun firmware versie posten, ook graag van een aantal mensen die wel de goede snelheid hebben. Misschien kunnen we zien of er inderdaad verschil in de firmware zit. Ik ken zelf ook 2 mensen met hetzelfde probleem als jij meldt: upload wel goed, maar download blijft op 20Mbit steken. Helpdesk heeft het doorgezet naar 2e lijn.
     
  7. Daaaniel1987

    Daaaniel1987 Forum Member

    Berichten:
    5
    [FONT=&quot]Deze firmware versie heb ik:

    [/FONT] [FONT=&quot]Firmware Name:[/FONT]
    [FONT=&quot]TS070057_110608_ARRIS_TM.USB[/FONT]
    [FONT=&quot]Firmware Build Time: [/FONT]
    [FONT=&quot]Nov 7 2008 15:36:38


    en hij wil updaten naar versie: [/FONT] [FONT=&quot]TS070072_020509_EU.MODEL_7.USB.img [/FONT]
     
  8. pkonings

    pkonings Forum Member

    Berichten:
    14
    Arris docsis-3 modem

    Ik heb sinds kort de Arris docsis-3 modem gekregen van ziggo. En bedraad kan een snelheid halen van 53 Mbits. Maar via mijn Linksys Powerline plk200 krijg ik een snelheid van maar 15 Mbits.
    Wat is de beste draadloze oplossing? Met welk product kan ik de hoogste snelheid behalen?
     
  9. lowryder

    lowryder Forum Member

    Berichten:
    39
    Hoe wil je 53 halen als max 50 Mbit voor alles in 1 extra is?
     
  10. Barfman

    Barfman Forum Member

    Berichten:
    190
    Hoe kan je zien welke firmware versie je hebt, ik kan namelijk niet in mijn modem komen. Het is me 1 keer gelukt, maar nu wil die gewoon niet op de status pagina komen :!:
     
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina