1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Post hier als U de nieuwe modem/snelheid hebt maar niet aan de verwachting voldoet

Discussie in 'Internet - Algemeen' gestart door mod-5, 3 jul 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Dat hoop ik inderdaad voor jou ook redfoxert maar ook alle andere ziggo gebruikers.

  Schoot misschien een beetje uit me slof en daar me excuses voor maar de laatste dagen een beetje teveel naar me hoofd gehad van wees geduldig komt wel goed wanneer eigenlijk weinig tot niks naar wens werkt :wink:.

  Dat die monteur me vertelde dat docsis 3 voor geen meter werkt (totaal plaatje) deed bij mij een beetje de das om voor de komende tijd wat er te verwachten valt.
   
 2. Ik ben hier verhoogd naar 25/4 en haal onderstaande snelheden.
  Heb AIE extra en oude modem.

  Heb ook nog geen brief/mail gehad dat het geupgrade is.

  [​IMG]
   
 3. Snelheid nu wel of niet omhoog voor Alles in 1

  Nou ik woon in Hoofddorp, had al alles in 1 dus ga nu van 20/3 naar 50/5 alleen wanneer? Ik heb een nieuw modem binnen gehad en per 1 juli zou ik op 50/5 moeten draaien, alleen het is nu 14 juli en nog steeds geen snelheidsverhoging
   
 4. GolfTouch

  GolfTouch Forum Member

  Kijk even in deze thread betreffende per en vanaf.
  http://ziggo-gebruikers.nl/forum/showthread.php?t=18935
   
 5. Wat voor merk/type modem heb je gekregen ?
  (Alleen als het docsis-3 modem is kun je een hogere snelheid hebben/krijgen, mocht het nog een motorola zijn dan heb je nog de oude snelheid.)
   
 6. Is dat nou pcies het zelfde met de Z3 abbo's?
  De mijne blijft nog steeds hangen op max 1,4mb down.
  Ik werk nog steeds met het surfboard modem.
  Kan iemand me hiermee helpen.

  Gr Bas
   

 7. hier heb ik de zelfde problemen,

  veel suc6

  vriendelijke groet
   
 8. Eergisteren mail gehad en gisteren de Arris modem. Alleen de snelheid is gemiddeld nogal onder de maat voor 50/5. Geen idee wat het probleem is.

  [​IMG]

  [​IMG]
   
 9. Je moet wel wat meer info geven hoe je de snelheid meet, is dat met of zonder router, is dat draadloos of bedraad etc.
  Het kan vele oorzaken hebben, van een slecht signaal op je modem, tot een beperkende factor in je computer (firewall/virusscanner etc) of router of netwerk-kabels. Heb je ook al eens een speedtest gedaan met je computer aangesloten zonder router en opgestart in veilige mode met netwerkondersteuning ?

  Hier staat een test van je router, die zou de snelheid (wan<->lan en wireless<->lan) wel aan moeten kunnen. Hoewel de snelheid bij WiFi wel in elkaar zakt als je WPA/TKIP gebruikt. Dan kom je draadloos niet boven de 30Mbit uit. Draadloos zul je de 50Mbit nooit halen als je computer geen N-type wifi gebruikt en ben je behalve de router ook afhankelijk van de kwaliteit van je draadloze kaart in de pc.
   
 10. Je hebt gelijk, had het niet eens in de gaten dat ik verder geen info gaf. De snelheid hierboven was gemeten met kabel,zonder firewall maar met router draaiend op windows 7 (7100). Rechtstreeks op de pc vanaf de modem komt hij tot 40Mb/s. Ik zal het eens proberen in veilige modus later vanmiddag. Bedankt voor de info.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina