1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
    Verberg deze melding

Post hier als U de nieuwe modem/snelheid hebt maar niet aan de verwachting voldoet

Discussie in 'Internet - Algemeen' gestart door mod-5, 3 jul 2009.

Niet open voor verdere reacties.
  1. @ ricma

    voor jou het zelfde router firewall virus scanner etc

    voor router belangrijk om MTU op 1500 te zetten niet op auto
    dan gaat i balans zoeken

    doe eens test in safe mode

    peter

    succes
     
  2. Pletter,

    Mijn router is een Linksys wrt320n.
    Ik heb al geprobeerd rechtstreeks op de modem, firewall uit.
    Mtu op 1500 gezet ook geen verbetering.

    Alleen safe mode nog niet, hoe kom ik daar?

    Nieuwe test ,


    [​IMG]
     
  3. Opgestart in veilige modus en dit is de testwaarde,


    [​IMG]




    Nog steeds niet goed:cry:
     
  4. Ik kan deze site niet bereiken, ik heb mijn computer nu rechtstreeks op de modem aangesloten.
     
  5. Dit zijn mijn resultaten nadat we +/- 2 weken geleden de nieuwe modem hebben mogen ontvangen:

    [​IMG]

    Modem is Arris. Wij hebben Alles-in-1 extra, dus 4MB download lijkt me veel te weinig. Het is zelfs nog trager dan daarvoor. Wel hebben we, net als anderen, problemen dat modem zichzelf een aantal keren per dag reset, met als gevolg dat internet + telefoon er een aantal minuten uit liggen. Dus ik weet niet of dit met elkaar te maken heeft?
    Ik ben een leek op dit gebied, dus tips zijn welkom.
     
  6. Dat klopt helemaal, heb ik ook met mijn werk mee te maken.
     
  7. Alles in-1-plus. Gisteren (20.00)zat ik rond de 2000 met grab-it, nieuwe snelheid zou pas per 01-09 komen. Is dus nog niet oke!
    Snelheid nu al omhoog id top
    snelheid is nog niet van het moet zijn, schat zo'n 2400-2500
     
  8. Upspeed is nog niet ok!

    Wel nieuwe modem (en!) geactiveerd maar Download Speed is nog niet ok!

    [​IMG]

    Wordt slechter:

    [​IMG]

    Vreemd. Soms valt de Download Speed terug naar 21 Mb/s
     
    Laatst bewerkt door een moderator: 14 aug 2009
  9. Nu wel...

    [​IMG]

    Lag aan de combinatie van mijn D-Link Dir855 Wireless router en het Arris modem. Haal ze uit elkaar (min 2 meter) en je hebt:frons:
     
  10. Man oh man.. ik ben furieus! Eerst het modem [Arris Touchstone] pas een week na de e-mail ontvangen (sowieso veel te laat).. lag gisteren de activatie server eruit. De klantenservice kon me ook niet activeren. Een paar uur geleden kon ik dan toch de activatie pagina bereiken. Lo and behold:

    [​IMG]

    En het packetloss probleem is er natuurlijk ook nog steeds :thankyou:
    Wat nou de laat-ontvangers ondervinden minder problemen? :schater:

    (Dit is met UTP direct op modem, zonder router)
     
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina