1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Post hier als U de nieuwe modem/snelheid hebt maar niet aan de verwachting voldoet

Discussie in 'Internet - Algemeen' gestart door mod-5, 3 jul 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. ......probeer het eens...
   
 2. [​IMG]

  [​IMG]

  :)

  {In de veilige modus overigens :wink:}
   
 3. nog ff update volgens ziggo moet ik wachten tot woensdag off vrijdag dan wordt ik waarschijnelijk omgezet.
  eerder was dit gecanceled............ omdat tv en telefonie nog niet beschikbaar waren wtf -.-
  echt idee nu dat ze me z3 door strot duwen en dat wil ik niet.
  tegelijker tijd gaan ze moeilijk doen om mij omtezetten na alles in 1 extra dat alang had moeten gebeuren.

  edit:

  woensdag gebeld het gaat nog langer duren het gaat volgens hun zo bie zo omgezet worden.
  moet maximaal 2 weken wachten en krijg gratis decoder de modem is al geschikt dus die hou ik ook.
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 8 jul 2009
 4. Docsis 3 werkt (voorlopig) niet

  Vandaag is er een monteur geweest bij mij vanwege storingen / instabiliteit van mijn internet / digitale TV en telefonie.

  Hij wilde in eerste instantie de verbinding controleren van de huis aansluiting , splitter en signaal versterker / verdeelkast maar zag toen de Arris modem hangen.

  Conclusie ? hou maar op want het is een Docsis 3 en dus het probleem ook.

  Wat de monteur mij wist te vertellen is dat Docsis 3 (in ieder geval voorlopig) NIET werkt en hij rade me aan mijn motorola modem maar weer op te hangen en die voorlopig maar te gebruiken want voorlopig zal er geen enkele sprake zijn van een stabiele lijn met een Arrisje.

  Nou das lekker dan ... terug naar motorola modem met een max van 20mbit maar wel ff volle mep betalen. Hoezo gratis snelheidsverhoging wat al meedere gepretendeerd hebben.

  Het is op dit moment volstrekt onduidelijk waar zich het probleem in bevind. Centrale ? verdeelkasten cq. netwerk ? Huizen zelf ? geen flauw idee aldus de monteur.

  Das lekker dan ... toch wel weer jammer dat ik gelijk krijg aangezien ik sinds ik de brief ontvangen had van de "verhoging" ik het al zeer pessimistisch inzag en blijkt dus ook de werkelijkheid.

  Ondertussen ziggo ons lekker maken van We gaan naar 120mb !!
  Ja hoor zorg eerst nou maar eens dat Docsis 3 daadwerkelijk draait :no:

  Sommige zullen mazzel hebben dat het wel draait maar ten overvloedde zijn er mensen waarbij het NIET of ZEER SLECHT draait.
   
 5. Grappig ... je hebt 20Mbit, je krijgt gratis en voor niks een nieuw modem EN een nieuwe snelheid (50Mbit) en dan ga je lopen zeuren dat je "de volle mep" betaald voor iets dat je gratis en voor niks "door je strot" geduwd krijgt.

  Ziggo had ook alle abonnementen op de schop kunnen nemen zoals UPC dat doet en je nog meer laten dokken voor die 50mbit!

  Heb geduld en wacht lekker rustig af. Voor 31 Augustus moeten alle AiO Extra abonnees kunnen genieten van 50Mbit thuis. Het is pas 10 Juli ... nog ruim anderhalve maand de tijd dus.
   
 6. Maar hij betaalt nog voor Z3i, hij is overgezet, echter krijgt hij het teveel betaalde geld weer terug via creditering, dus ik snap het gezeur niet. Het geld voor Z3i werd altijd al betaald en nu is het ineens te veel. Maar goed, ik schijn deze argumenten niet te snappen...
   
 7. Het zal dan wel aan mij liggen dat ik niet tevreden ben wanneer ik vanaf 1 juli 69.95 moet betalen en misschien dat het per 31 augustus ik pas de stabiele 50 mbit kan halen.

  Waar betaal ik dan vanaf 1 juli voor ?

  Mijn oude motorola modem met een max van 20 mbit weer aan te sluiten ?

  Wie heeft het nou niet op een rijtje redfoxert aangezien ik dus voor 31 augustus of anders onbepaalde tijd of mijn Arris modem gebruik (onstabiel a geregelde disconnects en dit ook geldend voor telefonie en dtv)

  of me motorola modem aansluiten dus teveel betalen voor 20mbit aangezien ik geen 50 mbit kan krijgen (heb wel de "verhoging" gehad al).

  Heb daar al over gebeld en vergoeding is geen sprake van aangezien het bij de werkzaamheden horen aldus Ziggo HD.

  EDIT : Daarbij nog wat anders ... als het zo gaat had ik liever me oude Z3i lijntje aangezien die tenminste wel draaide DTV en telefonie ook geen problemen ... hier heb ik niet om gevraagd maar Ziggo duwt het wel degelijk door me strot. M.a.w. ik krijg gratis en voor niets een nieuwe modem en sneller internet EN ALLE ANDERE PROBLEMEN.

  Ben best bereid meer te betalen voor iets wat het in ieder geval het dan wel goed doet.

  In dit geval trouwens moet ik inderdaad zeggen dat je het niet helemaal volgt wat ik bedoel brammetje .. ik heb de verhoging (wat niet gehaald wordt) + heel veel problemen en over dat Ziggo nog terugbetaalt ... monteur van vandaag zei niet voor niets kijk heel erg goed wat ze doen .. het gaat nogal vaak fout (iets wat ik zelf MEERDERE keren ook al heb meegemaakt)

  Ik moet bijvoorbeeld nog steeds een creditering ontvangen van alweer wat maandjes geleden.
   
 8. net gereset nog niet omgezet mijn ziggo down 403 error.
  stelletje lui lakken bij ziggo. kom op ff abonoment omzetten manuel omdat automatisch fout ging.......

  edit weer gebeld.
  heel mischien morgen eindelijk omgezet volgens technishe dienst was vorige probleem opgelost.
  zo niet ga van uit dat ze weer vies spelletje spelen en me probleem op fixed zet constant terwijl niet zo is zo als vorige keer -,-
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 10 jul 2009


 9. Je hebt inderdaad gelijk met alle problemen en het is je goed recht daarover te klagen.

  Aangezien de mods door de bomen het bos ook niet meer zien en lukraak posts verplaatsen (zo ook die van jou) is ook voor mij het overzicht kwijtgeraakt.

  Ik hoop voor je dat je snel een stabiele lijn krijgt, niet teveel meer hoeft te betalen en je DTV en telefonie ook weer fatsoenlijk werkt :)

  Dan hoop ik voor mezelf dat Ziggo opschiet met mn nieuwe modem en lijn upgrade.
   
 10. Ziggo naar 25Mb op 1 Juli

  Ziggo heeft zijn snelheid verhoogd naar 25Mb. Maar ik merk er niets van. Is er iemand bij wie de snelheid wel omhoog is gegaan?
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina