1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
    Verberg deze melding

Post hier als U de nieuwe modem/snelheid hebt maar niet aan de verwachting voldoet

Discussie in 'Internet - Algemeen' gestart door mod-5, 3 jul 2009.

Niet open voor verdere reacties.
  1. router@ merkens

    zit er een router tussen zo ja welke

    peter

    ps je upload is wel rond 4mb
     
  2. En de dowload is 23Mbit en dat is ook hoger dan de 20Mbit van vroeger.

    Maar geef eens wat meer gegevens, zoals pletter al schreef gebruik je een router?, maar ook: werk je draadloos of via een kabeltje ? (want 23Mbit is zo'n beetje de maximale snelheid die je kunt halen met de Wireless-G verbinding.
     
  3. vanmiddag nieuwe modem ontvangen , laptop direct op modem aangesloten en een nette 48mb
    daarna router aangesloten (sitecom wl-160 ) en wireless nog maar 8mb
    laptop aan router gehangen en toen 40 mb
    meetingen via speedtest.net

    heb laptop altijd wireless gehad en haalde met oude modem gewoon 20 mb en nu nog maar 8 mb .
    heeft iemand hier een verklaring voor , zou nu toch ook zowiezo minimaal 20mb moeten halen lijkt mij
     
  4. Er zit geen router tussen en ik zit rechtstreek via een UTP kabel op het modem. Maar ik ben er inmiddels achter gekomen wat het probleem was. Het bleek toch aan de virusscanner AVG te liggen. Simpelweg uitschakelen hielp niet. Ik heb AVG helemaal moeten verwijderen. Na een reboot haalde ik meteen de volle snelheid! :pompom:
    Probleem is dus opgelost. Bedankt voor de reacties.

    [​IMG]
     
    Laatst bewerkt door een moderator: 13 aug 2009
  5. Sinds zaterdag nieuwe modem en volgens de speedtest deze snelheid bedraad,[​IMG]

    Sinds vandaag normale upload waarde,maar download laag volgens speedtest.

    Met downloaden van nieuwsgroepen geen probleem met snelheid, nl 4800kB/s. Maximale snelheid van payserver Eweka.

    Vind het wel vreemd.
     
  6. Probeer eens de server in Amsterdam, of Ziggo's eigen speedtest.ziggo.nl.
     
  7. Gisterenavond de modem uitgezet en de router... effe 3 uur gewacht en weer aangezet en ik heb de nieuwe snelheid al en dat dan met Alles in 1 Plus.
     
  8. Nou heb ik gehoord dat Ziggo vanaf volgend jaar over de 100Mb internet wil gaan aanbieden. Ik neem dan aan dat dit eerst gaat gelden voor de Ai1 abonnee's. Maar ik begrijp uit deze postings dat het Aris modem een FastEthernet aansluiting heeft (dwz max 100Mb/s FD). Om snelheden boven de 100Mb aan te kunnen zou het modem aan de binnenzijde toch een Gigabit Ethernet aansluiting moeten hebben? Iemand hier een reactie op?
     
  9. De nieuwe Arris modems hebben gigabit ethernet.
     
  10. *offtopicmode* die heet tegenwoordig IVENT :roll:
     
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina