1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
    Verberg deze melding

Post hier als U de nieuwe modem/snelheid hebt maar niet aan de verwachting voldoet

Discussie in 'Internet - Algemeen' gestart door mod-5, 3 jul 2009.

Niet open voor verdere reacties.
  1. [​IMG]

    Beter als die van mij...:sleep:
     
  2. Lekker onhandig om die hele screenshots te publiceren. En er staan gewoon links om alleen het snelheidsraport makkelijk in een post op te nemen....
     
  3. Zo te zien loopt dit niet via Ziggo maar via "Defensie Telematica"
     
  4. [​IMG]

    Nu ben ik een gelukkig mens....:thumb up: :pompom:
     
  5. Waarom geen speedtest van ziggo zelf???
     
  6. werd het modem toevallig erg heet?

    mijn nieuwe modem lijkt wel een bakplaat :?
    ook bij de coax connector die is gewoon niet vast te houden met blote vingers
     
  7. [​IMG]

    Ik mis nog 1 Mbit upload, is wel raar.. ik heb vanaf 29 juni de nieuwe snelheid (50Mbit) en de eerste paar dagen had ik een upload van 4.7 Mbit. Daarna kom ik niet meer hoger dan 3.7 Mbit, zijn er nog meer mensen die dit ervaren? lijkt wel of Ziggo de upload aan het knijpen is....:?
     
  8. sorry daarvoor
    ik wist niet of die link blijvend zou werken omdat ik niet geregistreed ben of zoiets dergelijks bij speedtest.net
    ik zal in het vervolg even de shots aanpassen op makkelijker formaat :-)
     
  9. Die is er ook (http://speedtest.ziggo.nl), alleen zijn de resultaten niet zo makkelijk te plaatsen aangezien ze geen links naar een plaatje geven, dat moet dus altijd via een screenshot.
     
  10. Net nieuwe modem gekregen.
    Na +/- 15 minuutjes alles up en running
    zonder problemen activaitie ging in een keer goed

    [​IMG]

    groetjes Monatoetje
     
    Laatst bewerkt door een moderator: 8 aug 2009
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina