1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Overschakeling Digitale naar HDTV-decoder

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door quark, 3 jul 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Goedendag,

  Ik kijk sinds enkele maanden al naar digitale televisie middels de bij het abonnement meegeleverde Humax IR-FOX C decoder (naar volle tevredenheid overigens!). Dit alles op een Full HD-televisie.

  Nu Ned1-2-3 ook gratis doorgegeven worden in HD-kwaliteit wil ik een HDTV-decoder aanschaffen (waarschijnlijk de Humax IRHD-5000).

  Vraag is: kan ik mijn smartcard zo overzetten naar de nieuwe decoder, en moet dat dan automatisch werken, of moet ik bij Ziggo nog iets anders doen?

  Het gaat mij puur om Ned1-2-3, ik weet dat ik voor Film1/Sport1 een HDTV-abonnement moet hebben, maar die zenders hoef ik niet.

  Of moet ik voor Ned1-2-3 ook een HDTV-abonnement afsluiten?

  Alvast bedankt...

  Peter
   
 2. Het kan prima zo. Als je echter nog een toestel in huis hebt kan je echter ook gewoon een tweede Smartcard erbij nemen zodat je op twee toestellen digitaal kunt kijken, de één SD en de ander HD. Die Smartcard moet dan wel weer kosteloos geregistreerd worden bij Ziggo.

  Je hebt zonder HDTV pakket van €3,95 Ned1, 2 en 3 en Eurosport HD. In het HDTV pakket zitten nog drie extra HD-zenders, het pakket is de eerste zes maanden gratis. In Film1 en Sport1, allebei €14,95 of samen €22,95, zit ook per stuk 1 HD zender. Dit staat allemaal hier.
   
 3. Decibert: allereerst dank je voor je zéér snelle antwoord :)

  Ik heb maar één TV, dus de "oude" decoder zal ik voorlopig even terzijde zetten. Kan later altijd nog een tweede TV (en dus ook smartcard) daarop aansluiten, voorlopig doe ik het met deze ene.

  Ga ik het regelen :)
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina