1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

De SICKO´S van ZIggo

Discussie in 'Ziggo - Algemeen' gestart door peppes, 2 jul 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ik heb een Arris modem gekregen omdat dit volgens het begeleiden schrijven nodig was om de toekomstige internetsnelheid van 50 MB aan te kunnen.

  Vandaar ook dat ik, nog STEEDS, op 9 MB zit nu. Volgens klantenservice (gisteren maar weer gebeld) niet veranderd kan worden omdat er nog een bestelling van mij in het sytseem zou staan. Maar WELKE bestelling kan men mij niet vertellen. Ook kan men mij niet terug zetten naar de situatie van VOOR ik zo dom was om iets te bestellen.
   
 2. Wat krom is, maar wat recht is is ook recht. Dankzij de bemiddeling van het MGV werd ik vorige week gebeld door een medewerker van Ziggo, ***). En ik moet zeggen, zeker na mn andere ervaringen, dat dit een verademing was.

  Hij besprak deze, zeer vreemde, zaak zakelijk maar toch erg vriendelijk. Heeft me het een en ander uitgelegd en deed me toen een aantal beloftes.
  Tot op de dag van vandaag heeft hij zich aan alle beloftes gehouden. Hij belde me wanneer hij beloofde te zullen bellen en tot op de dag precies heeft hij ervoor gezorgd dat ik mijn (originele) internetsnelheid weer terug kreeg. Buiten de door, die andere ziggo, schriftelijk toegezegde snelheids verhoging welliswaar, maar ik heb er nu weer zoveel vertrouwen in dat dit, en nog een paar andere details, ook nog goed gaat komen!

  Hiermee is aangetoond, m.i. tenminste, dat er ook nog kundige mensen werken bij Ziggo. Maar als kanttekening wil ik wel vermelden dat om in contact te kunnen komen met deze kundige medewerkers je wel heel erg veel geduld moet hebben. Want ik ben ervan overtuigd dat ik zonder de bemiddeling van het MGV en de hulp van Dhr. ***) ik over een jaar nog steeds dezelfde problemen zou hebben.
  Daarom een advies aan Ziggo, hou op met die call centers, het is nu toch wel gebleken dat jullie ZELF alle kennis in huis hebben om klanten problemen te kunnen oplossen!

  Al met al ben ik erg blij dat ik ook DEZE kant van Ziggo heb leren kennen, al hoop ik oprecht dat het nooit meer nodig zal zijn!

  modedit : Ondanks dat je je erkentelijkheid uit wilt spreken jegens deze Ziggo medewerker is het niet wenselijk om namen van medewerkers publiek te maken. Ook deze mensen hebben hun privacy.
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 15 jul 2009
 3. Het is met dit soort zaken eigenlijk altijd zo dat er iemand moet opstaan die een probleem zich "eigen" maakt. Gewoon es de tijd kan en mag nemen om het probleem te analyseren en van A tot Z te begeleiden.

  Het hoeft ook allemaal geen hogere wiskunde te zijn, ook het nakomen van afspraken : een (digitale) agenda doet wonderen. En ook al valt er nog niets te melden, een belletje is zo gepleegd en dan weet de klant in ieder geval dat ie niet vergeten wordt.

  Tuurlijk wordt het met honderden problemen wat lastiger, maar zorg dat er mensen dedicated mee bezig zijn.

  Op service valt echt een hoop te winnen.

  Goed dat je al iets verder bent en weer het vertrouwen terug hebt gekregen in een goede afloop.
   
 4. Uiteraard heb ik eerst toestemming aan genoemd persoon gevraagd zijn naam te mogen vermelden, anders had ik dit uiteraard niet gedaan !!!
   
 5. Ik heb sinds april een eigen kontaktpersoon bij Ziggo en ik moet zeggen dat dat inderdaad een verademing is. Deze persoon is echt op de hoogte van alle problemen, dus je hoeft niet alles 1000 keer uit te leggen. Als ik haar een mailtje stuur, belt ze meteen de volgende dag op, klasse!

  Dit kreeg ik wel na 3 brieven, ongeveer 40 telefoontjes, 2x een monteur, maar ben nu tevreden hoe mijn "nog steeds bestaande:sad: klachten afgehandeld worden.
   
 6. Het zijn de forumregels, gaat dus buiten wel of geen toestemming om. Het is volgens de forumregels gewoon niet toegestaan. :wink:
   
 7. Op 15 juli j.l., ruim een maand nadat bovenstaande ellende allemaal begon, zag het er echt naar uit dat alles was kortgesloten en opgelost.
  Maar zo simpel schijnt het niet te zijn. Op 10 september 2009, ruim 3 maanden na aanvang van deze idiote soap is alles weer zoals het was op 12 juni.

  Nadat de tweedelijns hulp van Ziggo de zaken aardig recht had getrokken en op een paar details na had opgelost, ging hij op vakantie.
  Tijdens zijn vakantie dacht een of andere labiele "klantendienst" medewerk(ster) waarschijnlijk dat deze idioterie nog wel even door kon gaan.

  Als eerste werd de EINDELIJKE bereikte internetsnelheid van 50 MB gewoon weer terug gebracht naar 30. En alsof dat niet genoeg was werden 2 van mijn 4 tv digitaal kaarten gewoon weer uitgeschakeld (e-19) en op de resterende kaarten al mijn extra abonnementen weer afgesloten. Ruim 1 week nadat ik (EINDELIJK) op schrift had gekregen WELKE abonnementsvormen ik uiteindelijk zou moeten hebben.

  De tweedelijns hulpvaardige medewerker zwijgt inmiddels ook in alle talen en reageert ook niet meer op noodroepen om hulp. Volgens de reguliere klanten SERVICE wordt mij gewoon weer meegedeelt dat waarschijnlijk mijn modem defect is (jaja) en ik daarom de snelheid niet haal, en waarschijnlijk zijn ook 2 van mijn decoders defect, waardoor mijn kaarten ook niet zouden werken. Waar VIND je dit soort personeel he??

  Maar goed mijn geduld is totaal op. In samenwerking met ARAG rechtsbijstands verzekering heeft men daar beslist Tros Radar in te schakelen. Deze hebben inmiddels contact met mij opgenomen en zullen later in het seizoen ruimschoots aandacht aan deze waanzin en klantenbehandeling van Ziggo schenken. Men heeft mij verzocht zoveel mogelijk mensen op te sporen die een zelfde behanding mochten genieten en dit aan hen door te geven. Hetgeen ik hierbij dan ook doe.

  Iedereen die op dezelfde schofterige manier als bovenstaand is behandeld, van het kastje naar de muur is gestuurd, gewoon als een zak stront is behandeld kan contact met me opnemen. Alle reacties zullen worden samengevoegd en, via ARAG rechtsbijstands verzekeraars, aan de redactie van TROS radar worden overhandigd.

  U kunt contact met me opnemen via een pm hier of rechtstreeks aan mij via email : ambay@home.nl
   
 8. Ook nog een tip van andere aard, zet niet zonder meer klakkeloos je emailadres publiekelijk op een forum, dat is vragen om bakken spam daar allerlei bots dat emailadres zo van het forum plukken waardoor je op allerlei spamlists terecht kunt komen om zo enorme hoeveelheden spam te gaan ontvangen.
   
 9. Bedankt voor de tip. Maar ik denk zomaar dat dat nog maar een tijdelijk email adres zal zijn :)


   
 10. Hmm... Tros Radar... tja...

  Ooit een keer één sensatie-uitzending gedaan over een kunststofkozijnenboer uit Enschede en er daarna nooit op teruggekomen.
  Zoveel steun hadden wij aan Tros Radar. Alles voor de kijkcijfers. :roll:

  Ik wens je in ieder geval veel succes! ;)
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina