1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

wanneer nieuwe update?

Discussie in 'Samsung DCB-H360R (HDTV)' gestart door manfred!, 1 jul 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ik zie hier geen verschil na de update.
  ned 123 lopen niet helemaal synchroon maar ik stoor mij er niet echt aan.maar alle commerciele zenders des te meer lipsynchproblemen.
   
 2. hallo speedmetal,

  heb jij nu wel S/W 133 versie dan?

  of nog 132.?  berrrrrrrrrie.
   
 3. Zit in casemagebied heb net de update gedaan, volgens mij is HD123 nu redelijk goed synchroon, in ieder geval veel beter dan voorheen.

  Zal vanavond eens goed kijken.
   
 4. dick360

  dick360 Forum Member

  Berichten:
  188
  Ziggo:
  Alles in 1
  Gebied:
  fZiggo
  Meer..
  Locatie:
  Nootdorp / ZIGGO
  Lid geworden:
  17 mei 2008
  Samsung H360R

  Zojuist de nieuwe firmware gupdated, lipsinc ziet er nu goed uit, maar nu lijkt het zapppen tussen metname Ned.(HDTV) 1/2/3 vertraging te hebben opgelopen!!? :shock:
   
 5. Mozilla/5.0 (SymbianOS/9.4; U; Series60/5.0 Nokia5800d-1/30.0.011; Profile/MIDP-2.1 Configuration/CLDC-1.1 ) AppleWebKit/413 (KHTML, like Gecko) Safari/413
   
 6. Ik heb na de update wel al twee keer een groene freeze van het beeld moeten constateren (van nog geen seconde), tijdens het heen en weer zappen tussen een HD zender van publieke en ander kanaal.

  DMV een rtl zender te kiezen daarna nederland 1 HD en vervolgens een paar keer op de PREV toets op de afstandbediening te drukken zodat de laatst gekeken zender gekozen wordt. Hierdoor heb ik na de update twee keer bovengenoemde groene freeze van het beeld kunnen veroorzaken, welk mij eerder nog niet is overkomen. Misschien toeval, maar toch evn melden maar......

  LIPSYNC is prima nu.........
   
 7. Heb het er nu een paar uur opstaan en heb alleen maar naar HD kanalen gekeken en ik moet zeggen, alle HD kanalen die ik heb (tijdelijk allemaal) hebben geen last van lip sync problemen meer !!!!

  Er zijn anderen die last hebben van trager zappen na de update ?
  Integendeel, het lijkt zelfs iets sneller te gaan.

  We hebben er ff op moeten wachten, maar het resultaat is uitstekend !!
  Perfect werk en nu ga ik met vertrouwen dit weekend ook naar het Arris modem upgraden en zien of ik de 50Mb ook ga halen.
  Vertrouw er nu wat meer op.

  Ziggo (anoniem en allen die er aan mee gewerkt hebben)......
  bedankt !:applause::applause::applause:

  H.
   
 8. Vinnie....ik heb dit ook gezien, maar is maar een fraktie v/e seconde hoor en idd als je overgaat van SD naar HD en SD en HD dan zie je het, maar is niet echt storend, wel goed om te melden, vandaar dat ik het ook even onderschrijf.

  H.
   
 9. dick360

  dick360 Forum Member

  Berichten:
  188
  Ziggo:
  Alles in 1
  Gebied:
  fZiggo
  Meer..
  Locatie:
  Nootdorp / ZIGGO
  Lid geworden:
  17 mei 2008
  SW. 133 Samsung

  :) Zoals bovenstaande gemeld, lipsinc ok! dus het iets trager zappen is niet zo storend als de gluidsvertraging, ik denk dat het ook sterk afhangkelijk is van de gebruikte apparatuur (ik heb zelf de Phillips 42Pfl 9632/D10) en uiteraard op HDMI aangesloten,dus denk ik dat iedereen zijn eigen erveraringen /conclusie heeft over dit item.
   
 10. Ook hier zijn de lipsync problemen zo goed als opgelost na de update (het geluid loopt nog marginaal voor op het beeld maar niet echt storend). Het zappen naar een HD kanaal duurt inderdaad wat langer. Het zappen van SD naar SD kanaal lijkt evensnel als ervoor.
  In ieder geval een flinke stap vooruit.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina