1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

wanneer nieuwe update?

Discussie in 'Samsung DCB-H360R (HDTV)' gestart door manfred!, 1 jul 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Zolang de lipsync problemen blijven spelen wil ik de HD zenders helemaal niet op 1,2 en 3 :!:
   
 2. UPDATE wanneer??

  Maar helaas, ook hier, na langere tijd geen respons :(

  (ook hier net als bij het 270 forum betreffende de vraag ((Schreeuw eigenlijk)) om een fatsoenlijke nieuwe en grondige update).


  Wanneer worden deze twee decoders eens voorzien van een update die de certificering wél rechtvaardigd???:giveup:
   
 3. Men zal eerst de oorzaak moeten achterhalen voor men iets kan fixen...
   
 4. Nog geen update gezien.

  Overigens zou ik meer hebben aan een software update die het TT tussenschermpje verwijderde dan aan de positie van de HD kanalen die je met een favo lijstje ook prima kan corrigeren.

  Ook een ergernis van de software is dat de kanalenkiezer in het systeemmenu bij alle kanalen een slotje neerzet ook de kanalen waar je met je smartcard wel bij moet kunnen. Veel nuttiger is natuurlijk een slotje alleen bij kanalen die niet zijn toegstaan door de smartcard.

  Ook zinvol zou het zijn als de Samsung H360R bij bijvoorbeeld gebruik van de info knop in beeld zou zetten welke resolutie de zender in uitzendt (720p of 1080i) zodat je zelf de decoder kan over schakelen naar een native HD resolutie. (automatisch naar de juiste native resolutie schakelen is vermoedelijk te veel gevraagd)

  Tenslotte lijkt me dat als de EPG tegelijk beeld en tekst in beeld kan brengen dat ook met TT zou moeten kunnen. Tegelijkertijd tekst en beeld tonen kan mijn TV wel native doen maar door gebruik van de decoder ben ik deze functionaliteit van mijn TV gewoon kwijt.

  Verder zou het zelfs zonder decoder software update prettig zijn als Ziggo gewoon bij elke zender de correcte beeldverhouding zou doorgeven zodat alle zenders ook gewoon volledig in beeld zouden komen in plaat van te verspringen zodat de beelden deels buiten beeld vallen
   
 5. En wat dacht je van de volume instelling. Belachelijk dat je bij HDMI hiervoor met twee afstandsbedieningen zit te klooien. Bij de 380 schijnt dit opgelost te zijn, moet voor de 360 dus ook op te lossen zijn lijkt mij.
   
 6. geloof mij, deze wensen worden nu echt niet meegenomen in de eerstvolgende update, samsung moet eerst kijken of ze het probleem (lipsync op HD zenders) na kunnen bootsen met de recordings van ziggo. Als het probleem geconstateerd en gevonden is, moet het nog opgelost worden. Vervolgens moet er een stukje software geschreven worden (als dat al mogelijk is) voor dit probleem. Dat moet weer getest worden. Als het wat samsung betreft opgelost is, gaat ziggo hier nog mee testen. Als alle fases doorlopen zijn, en het werkt goed, word het pas op het netwerk naar de ontvangers geschoten.

  Kortom: Het kan nog wel even duren voordat er een update is, als die er dus al komt. Ligt aan de oorzaak van het probleem. Er wordt nu echt niet tussentijds gekeken naar wensen van de gebruikers buiten die van de lipsyncproblematiek om natuurlijk! tevens zal er waarschijnlijk aan toegevoegd worden dat ned 123HD automatisch op nummer 1/2 en 3 geplaatst worden.

  Hopende op een snel verloop van het stappenplan!
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 26 aug 2009
 7. Bij Caiway is er op dit moment een update voor deze ontvanger en daar zijn de lipsyncproblemen nu weg.

  Wanneer komt de update bij Ziggo beschikbaar?
   
 8. is de update van caiway een beta?? als samsung idd een update beschikbaar heeft zal ziggo deze na zelf getest te hebben waarschijnlijk spoedig op het netwerk zetten. Maar wat ik begrepen heb is dit eerst een BETA update van de software.
   
 9. De test software met een aanpassing voor het lipsync probleem staat op het netwerk beschikbaar.
  Wij zijn erg geïnteresseerd in jullie bevindingen.
   

 10. De update staat op de 360, en deze werkt hier! De lipsync problematiek is op NED 123 HD opgelost. Dit is mijn eerste reactie, en zal nog even verder testen. Bijzonderheden zal ik melden......

  Ik wil niet te vroeg juigen, maar het lijkt allemaal perfect te zijn met deze update... ik trek er een biertje bij open:thumb up::thumb up::thumb up::applause::applause::applause::applause::thumb up::thumb up::thumb up:
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina