1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Forum pagina's laden erg traag

Discussie in 'Gebruikersforum - Vragen & opmerkingen' gestart door ArChie, 29 jun 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Goh, dan ligt er een wereld voor je open. Er zijn tienduizenden Vbulletin fora en misschien nog wel meer phpBB en andere fora. Breng snel je eigen software op de markt, dan kun je rijk worden..... Jammer dat al die andere software makers die er al jaren aan werken met complete teams dan zo ontzettend dom zijn. Hadden ze jou maar in dienst....:frons:
   
 2. ik gebruik zelf ook vbulletin vbulletin legaal that is ;) is perfect geschikt als big boardsoftware Dat het langzaam zou gaan ,heeft eerder te maken met de onderliggende motor ,dat zou prolocation kunnen zijn , en of een instelling van oa de googlebots spiders en menselijk falen ,maar om meteen de software de boosdoener te maken ,klopt niet echt ,en als de eigenaar van dit forum het een probleem worden ,is een berichtje naar de mannen van jelsoft zo gedaan die geven graag tips om eea te versnellen ,ps voor de eigenaar er is een speedhack voor vb en dit scheelt ook :pompom:
   
 3. Het forum werkt, daar gaat het om...

  Is er voor dit niet ergens een spreekwoord voor :rolleyes:
  "De beste stuurlui staan aan wal" .:mrgreen:
   
 4. Ach, we kunnen niet winnen op argumenten, dan gaan we maar met modder gooien, zwak.

  vBulletin en andere PHP fora richten zich op sites zoals deze die op een goedkope webhost willen draaien, ze kunnen geen te geavanceerde dingen doen want dan werkt het bijna nergens of niemand kan het beheren en kunnen ze niet zo veel licenties verkopen. simpel
  Alsof ik dat soort werk zou willen doen, ik kijk wel link uit.
   
 5. Dat vind ik een beetje een kort door de bocht. Ik zou niet weten wat het kennis en ervarings niveau van mensen als CeeS is, dus het is wat lullig om zo'n opmerking te maken over hem.
   
 6. Ja, dat ben ik met je eens. Het forum is namelijk helemaal niet traag. Gemiddeld worden de pagina's in minder dan 1 seconde getoond, ook als het druk is. Af en toe piekt de toon-tijd van een pagina naar 6 tot 12 seconden, en heel uitzonderlijk een keer 20-30 seconden maar vrijwel direct daarna is het weer onder de seconde. Dat is op zich totaal niet erg en daar lig ik ook niet wakker van. Wat de reden daarvan is, is moeilijk te vinden omdat het kort duurt en kan inderdaad een of meerdere bots zijn die op hol slaan.
  We draaien weliswaar niet op een eigen server, dus het zou ook nog een piek op één van de andere gebruikers kunnen zijn, maar de server zelf is het probleem niet, dat is een redelijk dikke doos (vergeleken met de gemiddelde consumenten-hoster) die het normaal niet druk heeft.

  vwb je tips: Alle optimalisaties zijn hier uiteraard bekend en al gedaan
   
 7. Helemaal niet kort door de bocht en ik had het niet over CeeS hier....

  Ps: niet proberen mij woorden in de mond te leggen.....
   
 8. De software is niet zo zeer slecht alswel geschreven met bepaalde requirements zoals dat het b.v. door zo veel mogelijk 'hobby' sites bruikbaar moet zijn. Hiervoor moet je bepaalde keuzes maken die ten koste gaan van performance.
   
 9. Is er dan iemand anders waarvan jij zeker weet dat ie nog nooit een high-performance server applicatie geschreven heeft en die commentaar heeft op mensen zoals ik voor wie dit hun dagelijks werk is ?
   
 10. Dacht ik al hoor ,persoonlijk denk ik er meerdere factoren zijn.
  ISP die loopt te hikken blijft ziggo he ;) trage eindgebruikers pc die aan het tasken is op dat moment ,ach het kan zo veel factoren zijn
  het forum is verre van traag ,lekker zo laten.
  en inderdaad beste stuurlui staan aan wal ,Echter de slechtste kapiteins die dobberen doelloos in de zee :schater: .ieder zijn vak zeg ik altijd.
  ps Cees even heel snel offtopic ga jij over naar vb4 trouwens ?
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 8 nov 2009
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina