1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

laptop te langzaam voor nieuwe snelheden?

Discussie in 'Internet - Algemeen' gestart door joopie64, 28 jun 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Hmm ik denk dat het niet de duplex instelling is in ieder geval. Anders zou je namelijk er niet mee komen waar je het kan vinden en standaard staat hij op automatisch dus dat is het probleem niet :wink:

  Wat andere al voorgesteld hebben zou ik naar taakbeheer gaan wanneer je een download hebt draaien en kijken wel progjes je cpu naar boven de 90% duwen.
   
 2. Beste mensen

  Waneer ik bij taakbeheer kijk is het zuiver alleen alt.binz die de cpu gebruikt op 2andere progies na die bij elkaar 3% gebruiken.
  Daarom heb ik even Grabit geinstaleerd en nu blijft de snelheid wel constant.
  Ik denk dat alt.binz mishien toch even meer doet tijdens het downloden dan grabit want unrarren enzo duurt bij grabit veel langer na het downloden.
  Denk toch dat deze cpu (of mishien wel voor de HDD?) iets te langzaam is voor altbinz (met deze downloadsnelheden) aangezien ik op mijn x2 5600 geen problemen heb .
  In iedergeval bedankt voor jullie reacties.:thumb up:
   
 3. Ik neem aan dat het progje dat je gebruikte instellingen heeft hoeveel van de cpu er toegewezen wordt aan autopar en decoderen. Het zou maar zo kunnen zijn dat deze gewoon te "hoog" staat (nu stond begrijp ik) voor je pc.

  Het merendeel van deze progjes hebben deze opties en dat had nog een optie kunnen zijn maar ook iets om in de gaten te houden met de huidige die je nu gebruikt maar ben blij dat je de problemen nu niet meer hebt als ik het goed begrepen heb.
   
 4. Ik heb een oudere laptop die 3000+ Athlon 64 cpu heeft en die heeft tijdens het downloaden van newsgroup data het ook flink moeilijk, ik gebruik suse linux 11.1 maar ik merk weinig van dat hij echt terug valt hij blijft min of meer het maximum halen. Alt.binz haalt bij lange na niet de snelheid die ik op mijn linux laptop haal en die windows machine met alt.binz is een AMD BE 720 X3 .
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina