1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Muziek: Langzaam opbouwen

Discussie in 'Humax iHDR5050-C (HD-PVR)' gestart door Henk47, 27 jun 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Dus grote kans dat er in de Humax ook iets mee gedaan wordt.
  Het bericht van TheGrouch geeft tenminste ook aan dat de MP3's bij hem wel snel reageren, vermoedelijk omdat hij het in een mappenstructuur heeft opgeslagen:

  Ofwel iedereen met langzame MP3's gewoon de boel wat reorganiseren en het zel vermoedelijk wel snel reageren.
   
 2. In het overzicht van muziek krijg je alleen de file namen te zien met de grootte van de files in MB die op de HD zijn opgeslagen. Nergens een overzicht op album of tracks te bekennen gebaseerd op id3 tags. .m3u playlists herkent ie niet, althans die zijn niet als zodanig zichtbaar en te selecteren.

  Pas als je een file selecteert en op "i" drukt krijg je de in de id3 tags opgeslagen info te zien. En pas als je een file afspeelt krijg je de lengte van de track in min:sec te zien.

  Het lijkt mij dan ook sterk dat bij het overkopiëren naar de HD de id3 info per file gelezen wordt en apart in een lijst opgeslagen wordt. Zo'n lijst is nergens te vinden.
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 28 jun 2009
 3. Er wordt nergens geopperd dat er een lijst wordt opgebouwd/opgeslagen. Er werd als mogelijke verklaring voor het traag tonen van de mp3 lijst gesteld dat misschien de id3tag gelezen wordt.
  En misschien doet de humax niks met die tag, misschien is het de hodveelheid mp3's per map.
  Ik heb in ieder geval getest dat het opbouwen van de mp3 lijst ook snel kan.
   
 4. Misschien, misschien... en nee er wordt nergens geopperd dat er een indexlijst aangemaakt wordt. Maar dat zou wel het enige doel zijn om id3 tags te lezen bij het overkopiëren. I.i.g. gaf ik in mijn post aan hoe het op mijn Humax in zijn werk gaat.

  Het gaat i.d.d. veel sneller als je albums in aparte folders organiseert. Al is het navigeren met de AB niet zo eenduidig. Wil je een albummap verlaten en naar een niveau daarboven gaan dan moet je de "back" toets gebruiken. de "<" navigatietoets zou handiger zijn.
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 28 jun 2009
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina