1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

wordt je bittorrent geknepen?

Discussie in 'Internet - Algemeen' gestart door hein, 27 jun 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ik zat even 2 jaar met ADSL bij Speedlinq, later Telfort.
  Mijn ervaring is dat het torrent gedoe bij Ziggo sneller gaat dan bij Telfort ADSL.
   
 2. Gisteren met mijn maximale snelheid van 3 MB/s via bittorrent gedownload. Ik heb nog nooit het idee gehad dat ziggo/@home ooit geknepen heeft.
   
 3. Je bent ook afhankelijk van het aantal seeders toch? Het kan dus best wel eens voorkomen dat je de maximaal beschikbare downloadssnelheid niet haalt.
   
 4. Precies, er kunnen nog wel andere factoren zijn die invloed hebben op je up- of downloadsnelheid met bittorrent (portforwarding, verhouding seeders/leechers in de swarm, de hoeveelheid half-open connecties die je systeem toelaat, de snelheid waarmee je schijf beschreven kan worden, de doorvoersnelheid van je router, etc). Pas als je structureel tegen een drempel aan loopt terwijl je voorgaande zaken hebt uitgesloten wordt het verdacht. Ik ken geen enkele ISP in Nederland die bittorrent echt beperkt, maar heb me er ooit in verdiept daar ik bij XS4ALL zit, een bedrijf wat zich in ieder geval voordoet als voorstander van net neutrality. En gezien de 400GB aan data die over mijn netwerk gaan in de maand handhaven ze hun fair use policy ook niet bepaald (of is het zeer ruim).
   
 5. Klopt. Wilde alleen laten zien dat hoge snelheden mogelijk zijn.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina