1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

kan beeldinstelling niet weergeven

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door odin, 24 jun 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. hallo ik ben nieuw en weet niet zo veel van dit alles...

  maar ik heb een phillips ambilight tv van ongeveer nu 4 jaar ( waren eerste modellen ). nr 32/37/42PF9986

  had een hd decoder en kon alles goed ontvangen ben nu overgegaan op interactieve tv van ziggo en heb alles aangesloten maar krijg nu melding geen juist beeldformaat.

  heb een dvi/hdmi kabel tussen decoder en tv aangesloten.

  toen ik scartkabel van tv op decoder plaatste had ik ineens beel niet super maar was er. ( leek me geen hd of digitaal zelfs, meer analoog) maar lukt nu ook niet meer hahahaha

  helpdesk adviseerd mij om phillips te benaderen had te maken met een of andere connector die niet compatibel is???? nou ik heb phillips ook om een oplossing gevraagd maar hoop dat iemand mij hier misschien kan adviseren wat ik moet doen????????????????????

  behalve nieuwe tv natuurlijk is mij nu wat te duur deze heeft mij 3495 euries gekost dus... dan maar terug naar oud systeem als het echt niet zou kunnen, maar hoop natuurlijk wel...

  zou ik misschien iets moeten laten inbouwen????

  please heeeeeeeeeeeeeeelp !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:frons:
   
 2. in ieder geval na aansluiten van de hdmi kabel EERST de tv aanzetten en als die eenmaal aan is, dan pas de decoder. Dan als het nog niet werkt 1 of 2 keer op het (ik dacht) video knopje aan de voorkant van de cisco drukken en kijken of je beeld krijgt. Als dat niet lukt.... helaas.

  Lukt het wel, dan via het menu/instellingen de beeldformaten 576p, 720p en 1080i proberen en kijken of het op alles werkt. werkt 1080i: super! werkt alleen 720p: nog steeds hd! Werkt alleen 576p: helaas, alleen SD voor jou, maar in ieder geval beter van kwaliteit dan scart.

  Lukt alleen scart, zet m dan onder dezelfde instellingen in ieder geval op RGB.
   
 3. hee super bedankt voor je snelle reactie.

  heb gedaan wat jij zei ( neem aan videoknop is die waar je mee opneemt ) helaas ik had even beeld, fractie van een seconde beeld, en weer weg en toen gaf ie dezelfde melding als kan beeldformaat niet weergeven..

  tja zal er geen module ofzo zijn om in te bouwen zodat ie het signaal wel kan weergeven...

  ik geef (nog) niet op.......


  :frons:
   
 4. Nee, volgens mij het meest linkse knopje links van de opname knop. Ik ben nu niet thuis dus kan m even niet bekijken ;)
   
 5. ben bij ziggo geweest en heb phillips gebeld deze laatste gaat kijken of het gaat met de tv en ziggo medewerker zei dat ik de tv instelling moet aanpassen en dan zou het misschien verholpen zijn. dus dat gaan we straks maar eens doen...

  en hopen maar...

  :frons:
   


 6. klopte precies wat je hier verteld, werkt alleen onder scart op RBG het beste, overigens toppie beeld maar is helaas niet zoals het bedoeld is.
  tja zou volgens ziggo medewerker van helpdesk technische dienst liggen aan het feit dat mijn ingang op tv DVI is en deze niet het beveiligings signaal herkend die meegestuurd wordt met digitaal signaal.

  kortom heb ik niet het idee dat Phillips voor mijn tv een of ander module/ombouwconnector of iets dergelijks heeft zodat ik het kan laten inbouwen en dan gebruik kan maken van interactieve tv.

  zal morgen alles inpakken en terug sturen want voor mij is dit interactieve avontuur ten einde... helaas want wat ik zie dmv scart vind ik het heel jammer want mij beviel het nu al...

  teleurgesteld maar toch weer wijzer geworden bedank ik jouw voor je reactie en goed advies...

  :thumb up::thumb up::thumb up::thumb up::thumb up::thumb up::thumb up::thumb up::thumb up::thumb up::thumb up::thumb up::thumb up:
   
 7. you make me blush :oops: ;)

  Helaas, wellicht als de tv ooit vervangen wordt :)
   
 8. hahahahah blush hoeft niet heb alles al weer ingepakt en maandag retour jammer maar goed blijf wel op forum vind het wel interresant hier deze gasten hiero weten veel lol.....

  :frons:
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina