1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

SPAM

Discussie in 'Internet - Email' gestart door opaben, 24 jun 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Mailaccount

  Het probleem is dat ik de meeste spam ontvang op mijn officiële (oudste) mailaccount, zoals ik dat vele jaren terug van @home heb gekregen. Ik was één van de eersten met een internetaansluiting via de kabel. Spam bestond toen eigenlijk nog niet dus we hoefden niet al te voorzichtig te zijn met dat emailadres. Dit mailaccount kan helaas niet gewijzigd worden. Op mijn andere accounts ontvang ik véél minder spam. Overigens vind ik dat het taggen van berichten geen enkel nut heeft. Ik moet toch zelf kijken of het spam is. Mijn eigen spamfilter in windows mail gooit ze probleemloos in de spammap.
   
 2. Jawel, met de hele simpele instelling die in dit topic is genoemd kan je ervoor zorgen dat berichten met die tags verplaatst worden naar een speciale map.

  Het is net als de map Ongewenste berichten in hotmail de perfecte oplossing mijns inziens: alles wat er al doorheen komt, een minimaal percentage, is dan ook nog eens meteen herkenbaar, maar je kan wel voorkomen dat er mail wordt tegengehouden die je wel degelijk wilt ontvangen. Is mij al meerdere malen overkomen dat ik iets belangwekkends uit de spambak heb gevist.
   
 3. Ik ben het met iedereen een beetje eens, met Cees, die zegt dat het spamfilter van Ziggo alles keurig aanmerkt als ( SPAM) of ( probably SPAM)
  maar ook met de anderen die vinden dat de gemerkte items er direct uitgefilterd zouden moeten worden.
  En voor hotmail: als je daar je account de zwaarste beveiliging toekent, komt er geen spam meer binnen, dan ontvang je alleen nog mail van contacten uit je adresboek en van sommige dingen zoals airmiles en dergelijke.
  Ik heb Cees zijn raad opgevolgd van een tijd geleden en een eigen spamfilter aangemaakt in outlook express en verder filtert Kaspersky Internet security het meeste er al uit.
  allemaal veel succes met "the war on SPAM"

  groeten,

  Ben :cool:
   

 4. Dat is een handige tip van TipX, op mijn werk kijk ik vaak even mijn webmail en die zit altijd vol met ellende, mijn hoofdaccount gaat via outlook express (thuis), maar mijn andere account die ik heb aangemaakt kijk ik alleen als webmail. ik ben wel een beetje huiverig om op mijn werkcomputer programmas te installeren.

  groet,

  Ben :cool:
   
 5. Toch geeft dat aan dat het Ziggo spamfilter de spam dus ving....
  Het automatisch wissen kan echter niet, daar zijn ook mensen bang voor dat ze dan mail kwijtraken, dus dat moet je zelf doen. Overigens zie je maar een heel klein deel spam, de ernstige spam wordt onderweg al gewist.

  Dat er veel spam verzonden wordt klopt, maar dat het ziggo spamfilter ze niet zou vangen klopt niet....
   
 6. Ik gebruik het programma al jaren en werkt geweldig. Er zit absoluut geen spyware of virussen in het programma op de link die ik eerder gaf.
   
 7. Spam wissen

  Ik lees hierboven dat automatisch wissen niet gaat..... Dat klopt natuurlijk niet. Door de providers worden miljoenen spammailtjes uitgefilterd en direkt verwijderd. Het probleem waar het eigenlijk omdraait is de overvloed van mails met allerlei onduidelijke geneesmiddelen en online casino's. Die zouden eigenlijk ook niet doorgelaten moeten worden. Maar ja, voorlopig maar handmatig blijven doen.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina