1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Ai1Extra bestellen

Discussie in 'Internet - Algemeen' gestart door Jogabonito20, 24 jun 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ziggo Ai1-Extra

  Ik ben van plan om een alles in 1 extra pakket nemen.
  Ik heb nu internet en telefonie van telfort, en digitale tv van ziggo.

  Als ik me aanmeld bij ziggo, en daar ergens aangeef dat ik mijn huidige telefoonummer wil behouden gaat dat dan goed ?

  Regelt ziggo mijn opzegging en omzetting van telfort voor mij ?
  Of moet ik zelf bij ziggo aanvragen en zelf bij telfort opzeggen ?

  Hoelang zou dat hele proces van aanmelden, opzeggen, omzetten tot gebruik kunnen maken van het alles in 1 pakket duren ?
   
 2. Nope ik heb het duidelijk gevraagd, ik wil de 50mb anders hoef ik het nog niet, en als ze me dan beloven ja je krijgt het nieuwe modem, met de nieuwe snelheden, dan ga ik ook daarvan uit, anders had ik het pas in september gepakt, want ik haalde 18mb met mijn online adsl omdat ik heel dichtbij de centrale woon, dus ik betaal nu gewoon meer.
   
 3. Moet goed gaan ja. Zodra het modem is geïnstalleerd en geactiveerd gaat Ziggo je telefoonnummer overnemen van je huidige aanbieder. Daarbij komt het oude abonnement te vervallen. Het beste wat je kunt doen is dus even naar Telfort bellen om te vragen of je internetabonnement dan ook automatisch wordt beëindigd of dat je dat zelf nog moet doen. Daarbij is twee weken overlap sterk aan te raden.

  In de tijd tot het voltooien van de portering twee weken na modeminstallatie bel je dus nog verder via de koperlijnen. Controleer elke dag of je nog een kiestoon hebt, die valt op gegeven moment weg (sommige providers sturen zelfs een brief met verwachte porteringsdatum), dan zet je de stekker over in het modem van Ziggo en bel je gelijk verder.

  Eerst moet het modem geïnstalleerd worden. Doe je dit zelf, krijg je binnen 10 à 14 werkdagen het installatiepakket in huis. Wil je een monteur langs, komt die wanneer beschikbaar, op z'n vroegst een week later, maar het kan ook verder weg worden als in jouw regio's alle dagen en dagdelen zijn volgepland. Zodra het modem is geactiveerd wordt je nummer dus meestal binnen twee weken overgenomen.

  Hierbij neem ik aan dat je telefonisch bestelt, dat is het snelste. Gebruik hiervoor Bel me nu! op de website, wordt je automatisch gratis teruggebeld binnen een paar minuten.
   

 4. Dat terugbellen in een paar minuten gaat nu zeker effe niet op, ik wacht al een uur of 4 :-)

  Kan ik het net zo goed hier nog even vragen.

  Ik betaal nu het standaard tarief van 16,25 voor de kabel tv
  Als ik dat alles in 1 extra pakket neem, komen dan die 16,25 nog bij het bedrag van 65,95 van het extra pakket, of zitten deze er al in ?
   
 5. Alles in een is ook echt alles in een. als je nieuwe abonnement een feit is krijg je de al betaalde tv abonnementen vanzelf terug.
  Ik heb dezelfde overstap gemaakt, en ik moet zeggen dat liep perfect.
  alleen de administratieve afronding met telfort duurt nog steeds.:mrgreen:
   

 6. Ik moet ook van die telfort af, wat zijn de problemen dan die jij hebt ?
  Ik neem aan dat het een kwestie is van opzeggen en dat dan na een maand de verbinding met telfort ophoud en je daar geen rekeningen meer van krijgt ?
   
 7. Het laatste is misschien niet zo simpel. mijn abonnement is op 11 juni gestopt, maar daarna is mij opnieuw een maand in rekening gebracht, dit was zogenaamd omdat er nog telefoonkosten te verrekenen waren, maar dit zou dan in juli gecorrigeerd worden.
  Deze correctie mocht ik 2 dagen geleden ontvangen, maar in plaats dat ik een maand telefoon en internetkosten (29,95), werd er een nieuwe termijn in rekening gebracht, waar ze dan weer de teveel betaalde telefoonkosten van
  aftrokken.
  Dus al met al moet ik nu nog bijna € 51,- terugkrijgen terwijl ze nog maar € 1,23,- van mij tegoed hadden.
  Dus maak je borst maar nat bij Telfort (KPN,hé!!):?:?
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina