1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Ai1Extra bestellen

Discussie in 'Internet - Algemeen' gestart door Jogabonito20, 24 jun 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ik heb eergisteren (29 juni) A1extra besteld en bij de bestelling vertelde de klantenservice-medewerker mij dat ze meteen het nieuwe type modem (DOCSIS 3.0) zouden bezorgen. Mijn A1extra gaat trouwens in per 1 augustus.
   
 2. Helaas is de ervaring dat wat de klantenservice vertelt of belooft niet altijd ook echt gebeurt. De wegen van Ziggo zijn soms ondoorgrondelijk. Dat geldt zelfs voor Ziggo medewerkers, heb ik het idee.
   
 3. Update: Heb vandaag gebeld met de volgende vraag of als ik a1extra deed bestellen of dat ik dan ook de nieuwe modem en meteen de nieuwe snelheid kreeg? Hierop antwoordden zij dat ik zowel de nieuwe modem kreeg als de nieuwe snelheid. Daarna vroeg ik hoe het dan kan dat een vriend die in de buurt woont niet de snelheid haalt? De reden hiervoor was dat die niet de juiste modem hadden.

  Kan ik dit geloven en a1extra bestellen met 50/5 of krijg ik dadelijk de oude modem met 20/3? En als ik nu eens het gesprek opneem als bewijs helpt dat dan?

  Groetjes
   
 4. Een opname van een gesprek is op zich geen bewijs, je kan er wel bewijs van maken ;)

  Een opgenomen gesprek is pas "rechtsgeldig" bewijs als er duidelijk in vermeld wordt dat het wordt opgenomen en de tegenpartij hier akkoord mee is gegaan.

  Kortom, je zou idd kunnen bellen en dan wel aangeven dat je het gesprek opneemt... Als ze dan prima zeggen, heb je bewijs...
   
 5. En dan? Stel er wordt een vergissing gemaakt en dan krijg je toch een oude modem... je kan het gesprek wel opnemen, maar dat betekent niet dat er niks mis kan gaan.
   
 6. Een beetje vertrouwen kan geen kwaad. Heb zelf AIE extra sinds 23 juni en heb het motorola modem er bij gekregen, deze wordt net als bij alle 'oude' klanten van voor 1 juli omgeruild in juli of augustus.

  Het zou raar zijn als ze nu nog steeds de motorola leveren bij extra, maar mocht dat gebeuren dan is het een kwestie van omruilen.

  Gesprekken opnemen is iets voor de AIVD. :cool:
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 8 jul 2009
 7. Nee idd dat voorkomt zeer zeker niet dat er niets mis gaat en ik zou ook niet weten waarom je dat voor een modem zou (moeten) doen... Maar goed, mijn reactie was ook meer bedoeld om aan te geven wanneer het opnemen van een gesprek pas als (rechts)geldig bewijs gebruikt kan worden.
   
 8. waarvan acte.
  Mozilla/5.0 (SymbianOS/9.2; U; Series60/3.1 NokiaN95_8GB/15.0.015; Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 ) AppleWebKit/413 (KHTML, like Gecko) Safari/413
   
 9. Naja ik heb AIO extra besteld en mijn eerste vraag was aan de lieve helpdeskmedewerker, krijg ik de nieuwe eurodoccis 3.0 modem van arris of het oude modem, mij werd verzekerd dat ik de nieuwe kreeg, naja maandag kwam het pakket, en ja hoor je voelt hem al.......... oude crap modem :evil::evil::evil:

  Gebeld naar de helpdesk, en ik kreeg te horen dat ik voor 31 augustus het nieuwe modem zou krijgen, hier werd ik echter zeer kwaad over, want ik wilde het internet pas hebben als het 50mbit is en ik betaal er ook voor, dan had ik mijn oude adsl nog tot september kunnen houden :evil::evil::evil:

  Echter je kan zo weinig doen in zon situatie :( naja dan maar wachten.....

  Eerste indruk is dus crap.
   
 10. Nee, je betaalt voor 20Mbit/s. De nieuwe snelheden gaan tussen 1 juli en 31 augustus in. De snelheden vermeld op de site van Ziggo gaan ook pas in na omzetting, hetgeen ook boven dat lijstje staat.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina