1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Duitse tv-zenders en recht op eigen keuzes

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door rdrissen002, 22 jun 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ik wilde Ziggo digitale tv-zenders hebben omdat ik dacht dat Ziggo de Duitse digitale tv-zenders (ARD, ZDF, WDR, NDR, Pro Sieben, SAT 1, SWR Fernsehen en RTL Television) ook uitzendt. Maar het blijkt alleen in proefperiode die zenders worden uitgezonden en niet in de abonnement en de keuze- / premium pakketten zitten. Bovendien vind ik dat ZIggo eigenlijk hun klanten misleidt. Ik heb begrepen dat er wetten zijn bij onze regering. Maar ik vind dat iedere klant ook recht op eigen keuzes mag hebben. Dus elk zender uitkiezen, en niet elk pakket of alleen maar andere zenders behalve Duitse digitale tv-zenders. WANT er zijn in meeste digitale tv-zenderaanbieders (KPN, UPC, Ziggo en Canal+) geen Duitse tv-zenders worden uitgezonden! Dat is geen excuses voor Nederlanders, maar meer tegen Nederlanders die Duitse tv-zenders willen hebben! Daarom vind ik dat Nederlanders ook recht op elk digitale Duitse tv-zenders als ze dat willen hebben en niet digitale tv-zendersaanbieders ze te misleiden. :evil:
   
 2. Laat je nakijken (of koop een schotel).
   
 3. Op Pro7 en Kabel-1 na zitten alle Duitstalige zenders in het digitale basispakket.

  http://www.ziggo.nl/producten/televisie/zenderoverzicht/
   
 4. Er is helemaal geen misleiding, de door u genoemde zenders zijn gewoon te ontvangen bij ziggo.

  U moet natuurlijk wel de juiste abbonementsvorm afnemen.

  Eerst weten waar u over praat, dan pas :cry: !!!
   

 5. Heb je je smartcard wel geactiveerd? De meeste duitse zenders zitten (zoals hierboven reeds vermeld) gewoon in het basispakket......
  pvd
   
 6. Begrijp niet waar je het over hebt. Alle door jou genoemde Duitse zenders m.u.v. Pro Sieben zitten gewoon in het (kosteloze) basispakket. Overigens zitten Pro Sieben en Kabel 1 - heel sneaky Ziggo - wel alleen in het Digitaal Totaal pakket, dat je € 9,95 p.m. extra kost.
   

 7. Logisch, ziggo is nog steeds een commercieel bedrijf dus heeft ook uit dit oogpunt de zenderlijsten voor hun zo ingedeeld dat veel mensen een extra pakketje zullen nemen omdat er altijd wel een zender bijzit die men wil zien en net niet in dat ene pakket zit. Het draait bij ziggo natuurlijk maar om 1 ding, zoveel mogelijk geld binnen slepen. Daarna komt de klant en de wensen daarvan pas. (zoals elk commercieel bedrijf)
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina