1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Windows

Discussie in 'Internet - Algemeen' gestart door Robertj, 22 jun 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Wat is het mac-adres en hoe kan ik dat veranderen? Ik heb in de netwerkstatus gekeken onder 'ondersteuning'waar verschillende adressen staan: IP adres, gateway, subnetnasker, fysiek adres.
   
 2. Ga eens naar:
  http://192.168.100.1/
  eventueel aanloggen met:
  user - admin
  password - motorola
  Ik zou nu graag uit het tabblad signal de signaalwaarden, en uit het tabblad logs de items uit de logfile weten.

  Mees de Roo
   

 3. - weggehaald - eigen probleem
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 23 jun 2009
 4. Dat noemen ze verkeerde zuinigheid :wink:
  Mozilla/5.0 (iPhone; U; CPU iPhone OS 3_0 like Mac OS X; nl-nl) AppleWebKit/528.18 (KHTML, like Gecko) Version/4.0 Mobile/7A341 Safari/528.16
   

 5. weggehaald ivm ondankbaarheid !
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 23 jun 2009
 6. Persoonlijk zou ik het 'oordelen' noemen zonder de reden ervan te kennen.
  Waarom zou ik allerlei aparaten aanschaffen als ik mijn mininote 1 of 2 keer per week alleen maar hoef te laten updaten? De kabel verwisselen is een kwestie van 5 seconden. Hij hoeft het ook niet te begrijpen, het is mijn manier. Bovendien heeft hij geen idee wat mijn situatie is. Ik zoek naar oplossingen die in mijn situatie mogelijk zijn, niet naar hoe anderen over de dingen denken. :wink:

  In mijn geval is er blijkbaar iets met mijn mininote want voorheen was er niets aan de hand. Dus probeer ik erachter te komen want er nu aan de hand is zodat hij het weer doet zoals voorheen
   
 7. eigen initiatief wordt niet op prijs gesteld  Mozilla/5.0 (SymbianOS/9.2; U; Series60/3.1 NokiaN95_8GB/31.0.015; Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 ) AppleWebKit/413 (KHTML, like Gecko) Safari/413
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 23 jun 2009
 8. Lekker laten gaan dus... dan maar problemen. Zolang het bij mezelf maar goed is, zie ik verder geen noodzaak de juiste tips meer te geven ;) Ik zie mezelf al 2 à 3 keer per week deze handelingen doen en dan gaan klagen dat het niet altijd werkt en koppig volhouden dat het niet aan de 'wisselmethode' ligt... het devies luidt altijd: meer computers op je modem? Gebruik een router. Het is niet voor niets!

  Maar goed... dan maar niet. It ain't my loss :)
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 24 jun 2009
 9. onder het motto afgesloten hoofdstuk

  kook lekker gaar in je eigen soepje, en regel het lekker.

  ik heb hier geen zin in. mijn berichten zelf wel weggehaald ...

  stank voor dank
   
 10. Niets stank voor dank. Mijn mininote deed het steeds goed totdat Ziggo aan het netwerk ging knutslen. Toen had ik verbindingsproblemen. Het probleem zit hem dan in de verbinding, niet in de kabels. Dus probeer ik erachter te komen wat het verbindingsprobleem is. Dat zijn dus duidelijk niet de kabels.

  Dat er daarnaast tips worden gegeven om een router of ander middel te gebruiken om niet de kabels steeds te moeten vervangen is een andere zaak. Dat heeft niets met mijn verbindingsprobleem zelf te maken. Die tips zou ik ter harte nemen. Maar ik kan aan de tekst bijna voelen op wat voor manier sommigen hier communiceren. En dat voelt niet als vrijblijvend. Sommigen zitten hier ook naar elkaar te 'praten' zoals mensen vaak achter andermans rug over een ander praten. Punt is alleen dat die ander het hier alleen wel kan lezen.

  Spartagek en Brammetje zijn voor mij twee van die mensen die niet vrijblijvend tips geven. Als hen iets niet aan staat stoppen ze ermee. Gelukkig zijn er hier ook mensen die wel vrijblijvend tips geven. Dank aan die mensen.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina