1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Freezes en haperingen

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door twigger, 22 jun 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ik zal hier maar even een nieuw topic starten omdat het nu een andere storing is die zich sinds enkele dagen voordoet.

  Sinds enkele dagen korte feezes op Hallmark Channel, het beeld blijft c.a 3 seconden stilstaan en in die 3 seconden zie je 3 x een soort hapering van rechts naar links. Het gebeurde zojuist 2 keer in c.a 3 minuten tijd, eerste keer c.a 10:25 uur en paar minuten later de 2e.

  Hetzelfde zag ik zaterdag ook 2 x op RTL4 bij 'Laat ze maar lachen'

  update:
  Direct na die 2e hapering heb ik 10 minuten met de dvd recorder van Hallmark opgenomen en na afspelen zag ik het nog 1 x gebeuren na 5 minuten.
  Ik heb toen 10 minuten naar TCM gekeken(zelfde freq) en geen storing gezien, daarna 20 minuten weer naar Hallmark gekeken en ook geen storingen meer gezien.

  Wat nu de oorzaak geweest is weet ik niet maar ik hoop dat het zich niet meer voordoet.
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 22 jun 2009
 2. Er wordt 3 x gereageerd van mensen die zeggen dat ze hetzelfde meemaken, wat niet het geval is. Bovenstaande storingen zijn niet hetzelfde als die wat ik ervaar. Het duurt geen 30 sec. en beeld wordt niet zwart.(Lees mijn eerste bericht!!)

  @beheer
  Kunnen die reacties op mijn bericht niet verplaatst worden?? Het wordt zo wel erg verwarrend!! mijn klacht wordt op deze manier overzien

  Zou Tvdigitaal/anoniem misschien iets kunnen zeggen over een eventuele storing die is geweest waardoor die freezes/haperingen voorkwamen??
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 24 jun 2009
 3. Done
  @catastrofus jouw aanwijzing verwijderd omdat ie kwam te zweven.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina