1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Family 7 eruit aub.

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door mderooij, 21 jun 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Kinderslot erop en klaar is Klara.
  Werkt hier met over de vloer komende neefjes en nichtjes prima.
  Een éénmalige moeite en geen gezeur als er per ongeluk langs de natuurfilms in de 700 serie wordt gezapt.

  Opvoeder zijn is ook je eigen verantwoordelijkheid nemen.
   
 2. Waarom wel klagen over Family 7 en niet over de andere themazenders. Laat ieder kijken wat hij wil. Per slot van rekening heb je al meer dan 60 zenders in het basis digitaal i.p.v die 30 analoog, en al je net als ik de moeite neemt om 9.95 per maand te betalen heb je zelfs meer dan 125 zenders. Dus niet zeuren hier.
  Trouwens de Gospel uitzending van deze omroep zij uitstekend. De rest intersseert ook mij niet, maar daarom kun je ook zappen.
   
 3. Volledig mee eens. Er zitten genoeg zenders op de kabel en voor ieder wat wils. Van een Christelijke tot homoporno en van homeshopping tot Turkse zenders zitten in het pakket van Ziggo. Zelf heb ik geen enkel probleem met Family 7, ik heb er zelfs naar gekeken (Bijbelstudie over de toekomst volgens Openbaring). Voor mij hoeven bijvoorbeeld Private Spice / Hustler niet. Ik heb er geen last van, laten andere er naar kijken die er wel behoefte aan hebben. Ik vind het pakket (basis + dig. totaal + hdtv) goed, ik zou er alleen graag wat HD zenders er bij hebben (Een HD, Melody Zen HD, Animal Planet HD en MTVHD bijvoorbeeld).
   
 4. Inderdaad,vergeleken met het UPC digitaal pakket hebben we ruime keuze en dat er dan een religieuze zender bij zit,so be it. Ben allang blij dat ze TBN Europe er uitgehaald hebben. Dat was echt de stem van conservatief Amerika. Niet om te horen.
   
 5. kijk, ik begrijp bijvoorbeeld niet waarom Ziggo SKYNEWS niet doorgeeft.
   
 6. Omdat deze zender al meer dan een jaar niet meer vrij te ontvangen is, maar deel uit maakt van het betaalde Sky pakket waar een verbod op zit ter verspreiding buiten de UK. Had hem eerder nog wel op satelliet, maar nu ook niet meer.
   
 7. Dan moet je toch beter zoeken, want hier ontvang ik die zender nog gewoon.
   
 8. Op de astra kun je Sky News vrijelijk ontvangen en in het UPC net en bij CaiWay heb je wel Sky News. Terug ontopic. Volgens mij is Family7 niet de meest bekeken zender en creationisme is een mening die best gehoord mag worden. Wat mij betreft geen probleem met Family 7.
   
 9. Als ik er maar niet naar moet kijken :grin:
   
 10. Er zijn wel meer zenders die alleen maar bandbreedte kosten en niets toevoegen. Suus is daar het grootste voorbeeld van, ik kan me niet voorstellen dat daar ooit wel eens iemand naar kijkt.

  Nee, dan valt Family 7 nog wel mee, ondanks dat het niet "mijn" zender is.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina