1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Family 7 eruit aub.

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door mderooij, 21 jun 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Even briefje naar Ziggo of de Family7 zender niet in het pakket bij bv. Al-Jazeerah kan zodat er ruimte vrijkomt voor normale content. Kom bij het zappen erachter dat ze naast het prijs-de-heer TV ook kinderprogramma's uitzenden die zwaar het creationisme aanhangen. Ziggo heeft tenslotte ook geen As-Soennah Moskee TV in het pakket.
   
 2. Tis voor ieder wat wils zeg ik maar, zijn genoeg mensen die het wel leuk vinden.
  Daarom is de afstandsbediening uitgevonden en vooral de ZAPknop. :wink::-P

  Zo heeft iedereen wel één of meer zenders die we niet goed vinden, dat hou je toch. Ik maak me er niet druk om, zijn wel andere dingen in het leven waar je je druk over kan maken toch?
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 21 jun 2009
 3. Family7 betaalt Ziggo stevig om doorgegeven te worden in het basispakket inclusief een laag (= prominent) kanaalnummer. Denk dus maar niet dat Ziggo zich hier iets van aan zal trekken. Is gewoon commercie, net als met dat shopping kanaal, zelfde verhaal.
   
 4. heb je hier ook al een emmer nodig ? net zoals je opmerking over Studio TV100. http://ziggo-gebruikers.nl/forum/showpost.php?p=175467&postcount=11
  Of had je die emmer om een andere reden nodig :rolleyes:
   
 5. Yup, weg met Plop :pompom:
   
 6. Dat is vreemd want in een uitlating over het verdwijnen van o.a. Cbeebies en CBBC liet Ziggo nog weten kanalen waarvoor geringe interesse bestaat er gewoon af te knikkeren.
   
 7. Wat Ziggo communiceert hoeft geen weergave van de werkelijkheid te zijn. Voor CBeebies en C-BBC moet Ziggo betalen terwijl Familiy 7 Ziggo juist betaalt voor doorgifte van het kanaal. Omdat ook klanten betalen voor de extra pakketten vanwege de inhoud van de pakketten ga je als Ziggo zijnde natuurlijk niet verklaren dat de de reden is waarom kanalen wel of niet worden doorgegeven, maar voer je altijd de niet door klanten te controleren kijkcijfers op als reden. Dat klinkt namelijk lekker plausibel, net zoals de Ziggo helpdesk medewerkers in de beginfase van digitale TV klagende klanten nog probeerden wijs te maken dat het verdwijnen van digitale kanalen altijd de schuld was van de programmaraden. Die drogreden hadden ze namelijk van het management uit hun hoofd moeten leren als er vroeger klanten klaagden over een verdwenen analoog kanaal. Nu die drogreden niet meer geaccepteerd wordt is daarvoor het kijkcijfer verhaal in de plaats gekomen om de klagende klant met een kluitje in het riet te kunnen sturen.
   
 8. Nu heb ik met Family 7 op zich geen probleem,ik kijk er niet naar. Maar met het geld dat zij daarvoor neertellen dat ze in het basispakket zitten wel. Daarvan hadden ze veel mensen mee kunnen helpen. Over CBBC het volgende,dat zou eigenlijk best wel weer terugmogen want daardoor kunnen kinderen wel goed Engels leren. En om eerlijk te zijn vind ik Basil Brush zelf ook wel grappig.
   
 9. Reactie op je eerste post:

  Als je een zender in een pakket plaatst dan blijft die zender gewoon evenveel bandbreedte gebruiken dus beetje onzinnige reactie.

  verder:
  Als alle zenders Ziggo veel geld betalen om doorgegeven te worden scheelt dat uiteindelijk weer in je eigen portemonnee.
   
 10. L-E-Z-E-N

  Dus omdat F7 in het pakket zit scheelt het ons geld. Geloof je dat nou echt?
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina