1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Reparatie duurt erg lang

Discussie in 'Humax iHDR5050-C (HD-PVR)' gestart door DutchFox, 20 jun 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Op 25-05-09 heb ik mijn Humax ter reparatie aangeboden bij de plaatselijke ElectroWorld, waar ik hem ook had gekocht in de hoop bij eventuele problemen een goede service te krijgen.
  Het probleem was dat het apparaat niets meer deed. Het display liet niets zien en er werkte ook niets. Ik vermoed dus een defecte voeding.
  Na herhaaldelijk bellen en langsgaan werd me gisteren verteld dat hij er misschien vandaag (20-06) of anders maandag zou zijn. Dat is dus zo ongeveer vier weken reparatietijd.
  Is dat normaal bij Humax? Weet iemand of dat misschien komt omdat het een nieuw apparaat is? Er werd gisteren iets gezegd over software die uit Korea vandaan moest komen. Dat vond ik achteraf ook al een vreemd verhaal.
   
 2. Verkooptruc om de klant rustig te houden: hang een moeilijk verhaal op en ze zijn weer een tijdje rustig. Slechte service dat ze je geen nieuwe meegeven, zou oud kan hij toch niet zijn?
   
 3. Hij is van 5 maart 2009. Dus op het moment van aanbieden bijna 3 maanden oud. Ik vind het dan niet voor de hand liggen een nieuwe mee te geven.
  Ja, dat verhaal van die software zou een inderdaad een truc kunnen zijn. Ik wil daar volgende week nog eens naar vragen, tenzij iemand hier een logische verklaring weet.
  Ik wil vooral weten of ik hem achteraf net zo goed (voor minder) op Internet had kunnen kopen in plaats van er van uit gaan dat ik hier door iets meer te betalen service zou krijgen.
   
 4. Dat moet sowieso. De garantietermijn is minimaal twee jaar op zo'n apparaat en de dealer waar je hem vandaan hebt is daarvoor verantwoordlijk. One way or another moeten ze ervoor zorgen dat je een werkend apparaat hebt.
   
 5. reparatietijd van 4-6 weken is normaal voor electronica.
   
 6. GolfTouch

  GolfTouch Forum Member

  Dat ligt er echt aan wat het is hoor.
  Mijn Samsung P850RS was binnen 2 weken retour.
  Autoradio ook 2 weken.
   
 7. tuurlijk, meevallers zijn er altijd. mijn ervaring is helaas dat het meestal langer duurt vooral bij zo'n "hot" apparaat.
   
 8. Nog sterker: toen Philips nog overal van de service-centres had heb ik daar een keer een defecte cd speler (één van toen nog 1000 gulden) afgegeven. Toen ik na 20 minuten fietsen thuis kwam ging de telefoon en kreeg ik de mededeling dat ik het ding al weer op kon komen halen.
   
 9. In '02 Ph. DVD.rec gekocht incl. verlengde garantie, op 12-12-06 weggebracht voor reparatie, 9 dagen dagen later kon ik de DVD-rec. weer ophalen.
  De CPU en DVD-Laser vervangen!

  Het kan dus veel sneller!
   
 10. UIteraard zijn er voldoende voorbeelden van lang- of kortdurende reparaties te geven. Bedankt daarvoor. Ik heb zelf ook diverse ervaringen.
  Het gaat me echter vooral om de 5050. Zijn daar al ervaringen mee en hoe lang duurde het dan?
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina