1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

router traag

Discussie in 'Internet - Eigen netwerk' gestart door jatt, 20 jun 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. ik heb een vraagje
  ik heb een asus router en wel de WL-500G nu heb ik het nieuwe modem ontvangen van ziggo deze werkt goed als ik de utp kabel direct op de pc aansluit (download snelheid 4.6mbps)
  maar sluit ik de utp kabel aan op deze router dan download ik nog maar met 3.2mbps
  is mijn router niet meer geschikt voor deze snelheid ?

  groetjes jatt
   
 2. Hij heeft een geadverteerde doorvoersnelheid van 54Mbps dacht ik. De daadwerkelijke doorvoersnelheid ligt altijd veel lager (ik zal je de technische details besparen, bovendien kunnen anderen dat beter uitleggen). Die is dan vaak ergens tussen de 20mbps en 30mbps.

  Als je bedoelt 3,2MB/s of MBps dan haal je nu in de praktijk met de router 25,6mbps (grote B is bytes, kleine b is bits), terwijl je snelheid via het modem 8*4,6MB/s = 36,8mbps is. Dat geeft inderdaad aan dat je router die snelheid niet aan kan, het wordt tijd om een router aan te schaffen met een hogere doorvoersnelheid, als je het maximale uit je verbinding wilt halen. Anders kan je beter terugstappen naar Alles in 1 Plus, die zal vanaf (dus NA) 1 juli verhoogd gaan worden naar 20mbps.

  Er lopen op dit moment al meerdere topics over de vraag welke routers andere Ziggo klanten goed bevallen, met name hier. Als je dat doorleest heb je in ieder geval een stuk kennis erbij om je te helpen met je keuze, en anders kan men daar je ook verder adviseren.
   
 3. bedankt voor je reactie
  dus dat wordt een nieuwe router
  ik bedoelde inderdaad megabytes
  bedankt jatt
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina