1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

D-Link of Netgear router aan Ziggo modem

Discussie in 'Internet - Eigen netwerk' gestart door Wim44, 19 jun 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ik heb sinds gisteren het nieuwe Arris modem geinstalleerd en heb ook de Sitecom WL 342 300N X3 met het voordeelaanbod van Ziggo genomen. Alles werkt perfect en qua snelheid constant volle bak 50/5 (alles in één-extra)

  Iedereen heeft wel zijn eigen mening over merken, maakt niet uit over wat voor soort apparaat het dan gaat. Het geldt bijv. ook voor stofzuigers.

  Ik vind de sitecom prettig met installeren en het maken van een beveiligde verbinding. Volgens Ziggo werkt deze combinatie van modem/router prima.
   
 2. Dat kan Ziggo wel zeggen, maar je gaat wel problemen krijgen met niet haalbare snelheid zodra Ziggo de snelheden besluit te verhogen naar boven de 100Mbit/s begin 2010. Dan moet je weer een andere router, die snelheden boven de 100Mbit/s aan kan en dus met Gigabit WAN poort, maar dat zegt Ziggo helaas niet. In mijn ogen hebben ze de verkeerde aanbieding gedaan bij Alles in 1 Extra klanten.
   
 3. Mag zo zijn, dan is het niet zo fraai van Ziggo. Doet echter niets van het feit af dat de combinatie prima werkt met de huidige verhoging naar 50/5.

  De snelheid van meer dan 100 mb/s wordt ook door hetzelfde Ziggo geroepen die schijnbaar foute routers adviseerd. Klopt het dan wel dat ze zeggen dat die in 2010 wordt gerealiseerd? Eerst zien en dan .............. weer een ander modem kopen. :-) :oyeah: Wie dan leeft, die dan zorgt.
   
 4. Don't shoot the messenger... ik geef enkelt info.
   
 5. Ik ben een vredelievend mens. :thumb up:
   
 6. Weet iemand of de D-Link DIR-655/E Wireless N Gigabit router die 50mbit aan kan? en hoeveel kan hij max aan ivm upgrades in de toekomst!
   

 7. Werkelijk

  heb je al iets ondernomen ?

  iest gelezen, of gezocht
  of was dit de makkelijkste plaats om het te posten ?

  maar goed, zal je een pleziertje doen
  KLIK !
   
 8. ja tuurlijk heb ik gezocht.. maar kon alleen de troughtput vinden... maar daar heb ik weinig aan :-) maar bedankt voor de link.. ga het meteen ff lezen :-)
   
 9. De links van smallnetbuilder & hardware.info stgaan maar een paar keer genoemd :P

  zo doende


  Succes

  ( de wan-lan is btw +200Mbps )
   
 10. Cool thx voor de info. iedereen die ik spreek op irc vertellen mij dat er maar weinig routers zijn die 50Mbit internet kunnen verwerken. maar dat lijkt me bs aangezien ze al 1000mbit via een netwerk doen. Maar ga hem meteen ff bestellen want mijn Dell truemobile trekt die 50mbit niet echt.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina