1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

D-Link of Netgear router aan Ziggo modem

Discussie in 'Internet - Eigen netwerk' gestart door Wim44, 19 jun 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. mooi, dan ga ik die sitecom niet bestellen, scheelt ook weer 49 eurootjes:)
   
 2. Ik kan vertellen dat ik een heel tevreden gebruiker ben van een Netgear WNR3500 Router, hij komt goed uit de verschillenden tests, de router is zeer stabiel. Ik kan hem o.a. vanwege de zeer goede QoS service aanbevelen aan mensen die gebruik maken van meerdere apparaten in het netwerk, mediaplayer, gameconsolles e.d.
   

 3. Met een max wan to lan throughput van 130mbit is niet een router die ik als alles in een extra zou aanschaffen, Hier Enschede gaat dit jaar de snelheid al op naar 120mbit dan zit je al eigenlijk bijna aan je limiet.
  Verder ben ik ook niet zo te spreken van het support van Netgear maar da's puur persoonlijk.
   
 4. Ik zou zeggen kijk hier http://www.hardware.info/nl-NL/articles/amdnZmpxZGGa/Vergelijkingstest_19_80211n_routers/7 nog eens naar. de WAN-LAN Speed van de WRN350 zit op 182Mbit
  Linksys en Netgear maken gebruik van de zelfde support manier, extern call center.

  Mijn ervaring met het linksys of netgear services apparaat zijn het zelfde.
   
 5. Jammer dat in de hele test er niet over de WRN350 wordt gesproken ik heb mijn info trouwens van http://forums.hardwarezone.com.sg/showthread.php?t=2079321

  Het enigste wat mij opviel was het relatieve hoge stroomverbruik, het zal een prima router zijn, maar zal niet snel voor mij d-link of zyxel vervangen.

  PS. Volgens mij maakt Hardware info in zijn conclusie een kapitale fout om deze router er niet bij te vermelden en wel het mindere Netgear WNR834B v2 en Netgear WNDR3300.
   
 6. Ze zijn afhankelijk van de door de fabrikanten geleverde apparatuur. Ik zelf heb de Linksys WRT610N met een doorvoersnelheid WAN > LAN van 145.15Mbit/s. Als Ziggo volgend jaar besluit om de snelheden te verhogen naar 120Mbit/s kan die router het nog makkelijk trekken. Aangezien glasvezel voorlopig ook niet echt verder boven de 120Mbit/s gaat zie ik op de korte termijn, (en dan bedoel ik binnen een jaar na de verhoging naar 120Mbit/s) niet echt de noodzaak voor een nog snellere router. Mocht dat wel gebeuren, dan is deze WRT610N uitermate geschikt om als 2e hands te gaan verkopen aan iemand met Alles in 1 Plus òf deze neemt de plek in van de huidige Linksys bij mijn schoonouders. Net zo makkelijk. Enige routers die eventueel sneller zijn (en qua merk ook betrouwbaar zijn) dan de WRT610N zijn die van D-Link en Zyxel. Zyxel blijft altijd wel interessant, maar ik heb de aankoop van de Linksys eigenlijk puur op naam gedaan, naast de bekende specs.
   

 7. Da's goed om te weten!. Ik heb vandaag de 855 besteld en volgende week ga ik over van ADSL naar AiO.
  Ben benieuwd ...:wink:
   
 8. Ik heb net dat alles in 1 extra pakket besteld (50/5)

  Nu moet ik dus nog opzoek naar een geschikte router.
  Belangrijk is dat deze ook wifi-G indersteund, omdat mijn laptops dat ook hebben.

  Ik zit zelf te denken aan de D-Link DIR-825
  Deze is te koop vanaf zo'n 100 euro

  Is dit een verstandige keuze, gezien de doorvoer snelheden wan-lan enzo ?

  Of kan ik hier beter vanaf blijven en een ander kiezen, zo ja waarom dan.
   
 9. Dat is goed om te horen aangezien deze ook hoog op mijn verlanglijst staat. Zeker vanwege de uitgebreide management en configuratie functies die een waardige opvolger zijn van mijn wrt54g/dd-wrt doosje.

  Wel zie ik dat je m met een Motorola gebruikt. Zijn er ook al 855 gebruikers/ervaringen met een Arris of "die andere" docsis 3 modem?
   
 10. Ik kreeg vandaag een mail dat ik binnen enkele dagen het nieuwe modem zal ontvangen. Ik kan je dus binnenkort mijn ervaringen vertellen...

  gr. Philip
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina