1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

2 ziggo-gebruikersforums

Discussie in 'Gebruikersforum - Vragen & opmerkingen' gestart door Phillipus, 19 jun 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Waarschijnlijk omdat een ieder het idee had er een te beginnen
   
 2. GolfTouch

  GolfTouch Forum Member

  Dat is meer een verzamelforum van meerdere providers etc.
  Is een erg onoverzichtelijke site moet ik zeggen.
   
 3. Nee, de .eu variant is van een persoontje dat enkel op geld uit is. Hij heeft voor alle providers een 'gebruikersforumpje' gemaakt en het stikt van de reclame's. Nee, ik gebruik die Zippo liever om de server waar het gehost wordt in de fik te steken* :D

  * Zippo is ook die m*ff* beheerder aldaar, maar vond het wel een leuke woordgrap.
   
 4. De :censored:site waar kritiek de grond in wordt geboord met een IP ban en waar reclame over dit forum niet wordt getolereerd.
  Zoals Brammetje al zegt af..:censored: die site
   
 5. slotje erop?

  En ja hoor, men kan zich weer uitleven op het geven van kritiek op het andere forum. Dat is vaker gebeurd en de konklusie was dan: een slotje erop. Nu weer een nieuwe topic en bepaalde mensen spuiten hun (al bekende) kritiek weer.
  Dus het verzoek om hier dan maar ook een slotje op te zetten, want anders krijgen weer dezelfde reactie's die al eerder gegeven zijn. Het voegt nl niets toe en jullie mening hierover is allang bekend.:no:
   
 6. Blijf gewoon lekker op dat forumpje en reageer hier dan niet ;) 10 reacties en dan was het weer afgelopen, maar nee, meneertje moet het zonodig weer voeden :no:

  Slotje? Wanabee mod gedrag? De topicstarter heeft de mogelijkheid om te vragen naar een slotje en de modjes kunnen het uitvoeren. Dus uh, als het je niet zint -> ALT + F4. Dag.

  PS.
  Wel grappig dat het nu in de handtekening overkomt alsof COAX alleen 'jullie forum' linkt en daarmee samenwerkt... terwijl de ZGV als enige in de correcte sectie staat, als zijnde een gebruikersvereniging.

  PS2
  En wil je dus impliceren dat het forum van de ZGV wel gebonden is aan een bedrijf? Enkelt de naam... net zoals bij jullie.
   
 7. @Chrissie-2 Je hebt in zoverre gelijk dat dit topic niet bedoeld is om een oude discussie opnieuw te voeren. In dat licht zijn bedoelde posts ook duidelijk off-topic. Echter laat moderatie graag aan ons over. De vraag van TS is relevant en komt nog steeds bij mensen op. Temeer vanwege de sterke naamsverwantschap.
  Wat wij van onze kant kunnen vertellen is hoe dit is ontstaan.
  Voorafgaand aan de fusie heeft de MGV in aanloop naar de overstap naar ZGV en hun bijbehorende fora contact gezocht met alle fora die er destijds maar te vinden waren die zich bezighielden met Casema, AtHome en MK. Wij hebben onze bedoelingen uiteengezet en mn aangegeven dat we naar samenwerking zochten. Uiteindelijk heeft dit geresulteerd in een samengaan van vrijwel alle fora in een Ziggo-Gebruikers.nl. Het .eu forum gaf de voorkeur aan een eigen platform. Op zich een prima zaak dat mensen die zich op het ene forum niet thuisvoelen elders ook terecht kunnen.
  Alhoewel niet onze optiek is daar toch in de loop der tijd iets van een competitie element ingeslopen. Ik blijf dit jammer vinden. Aan de andere kant constateer ik dat het .eu forum middels een aantal leden die op beide fora actief zijn en door een link naar het COAX klachten formulier ook een prima ingang is voor mensen met problemen. Van onze kant blijft de weg naar het .eu forum onveranderd openstaan.
   
 8. Laat maar lekker joh...
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 20 jun 2009
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina