1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Deventer, Tuindorp: korrelig beeld sinds een week

Discussie in 'Analoge TV - Algemeen' gestart door TacoBorg, 17 jun 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Sinds vrijdag ongeveer vertonen alle TV analoge zenders hier thuis een soms grofkorrelig beeld. Ik heb thuis alle aansluitpunten gecontroleerd maar het resultaat blijft eender. Ook de tweede tv vertoont hetzelde euvel. De eerste tv is 10 dagen terug gekocht en functioneerde meteen prima. En nu dit ... Meer mensen in mijn omgeving hier last van? Helpdesk Ziggo bellen heeft geen zin, je krijgt daan de gebruikelijke bla-bal over loszittende stekkers etc.
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 17 jun 2009
 2. Loop even naar je buren en kijk of die ook dit probleem hebben of sluit een tv met een zo kort mogelijke kabel op het AOP (het punt waar de groene kabel je huis binnen komt) aan en bekijk het resultaat. Geef dit resultaat door aan de helpdesk van Ziggo. Als het beeld direct op het AOP wel goed is zul je de huisinstallatie moeten controleren. Je geeft niet aan of alle kanalen dan slecht zijn of maar een paar. Het kan zijn dat een versterker in een van de wijkkasten problemen heeft.

  Die opmerking is complete onzin en slaat nergens op.
   
 3. Ik heb die ook verwijderd, sorry. Bedankt voor het advies.
   
 4. Er zijn werkzaamheen gepland in Deventer van 15 tot 19 juni. Waarschijnlijk heeft het hier mee te maken, mocht er na 19 juni nog steeds problemen zijn probeer even uw decoder terug te zetten naar "Fabrieks/standaart instellingen".
  Als u niet weet hoe u dit moet doen kunt u even de handleiding erbij pakken.

  Mocht het probleem nog steeds niet verholpen zijn nadat u dit gedaan heeft adviseer ik u even contact op te nemen met de Ziggo helpdesk.
   
 5. @Pwnmanship: TacoBorg heeft het over ANALOGE zenders en niet over digitale televisie. Wat wil je dan resetten op je decoder?
   
 6. Dan had ik dat inderdaad niet goed begrepen/doorgelezen. Het blijft nog steeds zo dat er werkzaamheden in Deventer zijn waarbij OOK het RTV is meegerekend.
   
 7. Allereerst mijn excuus voor het plaatsen van de klacht in de rubriek Digitale Radio en tv. De klacht had naar de Analoge rubriek gemoeten.

  Verder : gisteren tegen het eind van de middag was het beeld een stuk helderder en de grofkorreligheid verdwenen. Kennelijk was mijn klacht terecht nu ik lees dat ik dat er werkzaamheden in Deventer gepland waren van 15 t/m 19 juni.

  MAAR: deze informatie heb ik op de site van ZIGGO niet kunnen vinden! Netjes postcode daar ingetypt maar hierover niets. Wel iets over een groepsstoring maar die was van zeer beperkte duur terwijl het beeld al veel langer slecht was.

  Hoe dan ook: probleem opgelost, alle commentatoren en adviseurs mijn hartelijke dank !
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina