1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Nederland 1, 2 en 3 in HD ! ! !

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door pboes, 16 jun 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. txt

  ned 1 2 3 in hd,, is wel mooi
  maar geen txt erbij
  wat kan er aan doen dat txt wel werkt???:giveup:
   
 2. Lezen is kennelijk erg lastig. Staat nog maar drie keer in dit topic vermeld.

  Kort: is bekende bug voor alleen de Humax 5000, andere decoders geen probleem. Oorzaak ligt aan de kant van de publieke omroep, oplossing verwacht van die kant in augustus, Ziggo zoekt tussenoplossing.
   
 3. Er worden hier 2 dingen door elkaar gehaald, signaalsterkte en kwaliteit. Signaalsterkte is inderdaad het belangrijkste dan is de kwaliteit ook goed.
   
 4. Da's dan wel weer bizonder: blijkbaar werkt het soms wel en soms niet op de Humax 5000...
   
 5. via ingebouwde HD decoder in de Sony tv kan ik Ned1 HD ontvangen (niet gecodeerd) beter iets dan niets, teletekst werkt perfect. Ik heb nog geen CA module.
   
 6. Teletekst doet nu ook op Ned3 HD. Hup Ziggo, nu alleen Ned1 HD nog.
   
 7. ook op ned 2:pompom:
   
 8. aansluiting 2 hdtv met1 abonnement

  is het mogelijk om bij Zigo 1 abonnement te nemen waarmee ik 2 HD tv's kan aansluiten? Wat heb ik hier voor nodig? Mijn 2e tv staat op mijn slaapkamer.
   
 9. Je kunt momenteel tot maximaal 5 kaarten registreren, waarbij maximaal 3 kaarten alle producten krijgen welke je extra bovenop het standaard pakket afneemt. De andere 2 kaarten krijgen dan alleen het digitaal basispakket van 60 zenders.

  Voor de slaapkamer heb je dus een extra hd ontvanger nodig en een extra smartcard. Per maand betaal je niets extra's (er van uit gaande dat je nog geen 3 kaarten geregistreerd hebt)
   
 10. Je kunt een bij mijn weten ongelimiteerd aantal Smartcards registreren. Ik ken zelf echter niemand met meer dan 7 geregistreerde Smartcards.

  Je krijgt tot op drie Smartcards alle extra zenderpakketten die je erop hebt besteld terwijl je maar voor één Smartcard betaald. Je kunt ze ook aanvragen op de vierde en vijfde, maar dan betaal je dus daarvoor een tweede maal in de maand.

  Edit: zie hier.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina