1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Nederland 1, 2 en 3 in HD ! ! !

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door pboes, 16 jun 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Beetje gemengd gevoel heb ik hierover , daarmee bedoel ik niet dat er niet genoeg TV's zijn die HD aan kunnen maar er zijn waarschijnlijk ook niet genoeg dat iedereen maar op de HD wagon springt.

  Er ontbreekt enigzins iets meer dan alleen de benodigde "hardware". Het lijkt er te veel op dat "men" de "early adopters" gewoon het moeten betalen i.p.v. dat het via andere kanalen probeert.

  De gratis digitale tuner vond ik wel grappig, maar uiteindelijk neem ik het niet zelfs als het gratis is :) . Er is geen echte reden om dit soort dingen te nemen tenzij ze de consument iets meer wijzer kunnen maken dan; Hey wij hebben HD kanalen jij ons meer geld geven.
   

 2. Natuurlijk heb ik liever een goed gemaakt sd programma dan een redelijk gemaakte HD uitzending. Alhoewel ik mezelf er wel op betrap (bijv. sommige programma's op discovery) ik wel blijf hangen bij de HD versie waar ik weg zou zappen bij de SD versie.........
   

 3. Kunnen ze gelijk die ouwe troep eens vervangen, als je sommige uitzendstraten bekijkt, was dat ook wel aan vervanging toe..........sommige werken nog met oude montageapparatuur dat wil j niet weten, en veel straten hebben zelfs nog oude monitors hangen waar heel nederland en de nieuwe straten lcd/plasma heeft hangen, natuurlijk een investering nu met HD , maar ze plukken er ook de vruchten van........
   
 4. Ik begrijp je argument niet zo. De HD kanalen van de NPO komen zonder extra abonnementskosten beschikbaar voor alle Ziggo abonnees die over geschikte apparatuur beschikken om HD uitzendingen via de kabel te kunnen ontvangen. En natuurlijk ben en blijf je zelf verantwoordelijk voor (de aanschaf van) de juiste hardware als je geïnteresseerd bent in ontvangst van de HD kanalen van de NPO. Maar ja, omdat je zelf al aangeeft dat je het niet zult nemen zelfs als het je niets zou kosten moet ik wel aannemen dat het je niet echt interesseert of dat je er niet echt de meerwaarde van inziet. Prima natuurlijk, maar dan nog begrijp ik je punt niet echt.
   
 5. Maak je wat de Vuelta betreft geen illusies. :wink: Vorig jaar werd die zelfs nog in 4:3 uitgezonden, omdat de Spanjaarden in Europa het meest achterlopen op dat gebied. De Giro is vanaf 2008 wél 16:9 dus die zal eerder over gaan denk ik.


  Het viel me al op dat het logo op Nederland 1 sinds afgelopen weekend scherper is. Waarschijnlijk hebben ze de graphics dus al aangepast en worden die op het moment gedownscaled weergegeven.
   
 6. Ik heb afgelopen nacht even naar de herhalingen van De Zomer Draait Door, het NOS Journaal en het Sportjournaal zitten kijken op Nederland 3 HD, en het studiowerk was HD. Aangeleverd of eerder opgenomen beeldmateriaal doorgaans niet. Dus denk ik dat we juist mogen verwachten dat in eerste instantie typische praatprogramma's vanuit de studio HD zullen zijn.
   
 7. Op de testserver of had je al extra kanalen?
   
 8. Idd hier nog niks te zien 9671lk dus denk test server
   
 9. Waarom geeft de NOS zelf dan aan dat ze voorlopig niet overgaan op HD?
   
 10. Preview kaartje? Hier staan ze als zijnde geen onderdeel van je abonnement. :(
  Mozilla/5.0 (SymbianOS/9.2; U; Series60/3.1 NokiaN95_8GB/15.0.015; Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 ) AppleWebKit/413 (KHTML, like Gecko) Safari/413
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina