1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Nederland 1, 2 en 3 in HD ! ! !

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door pboes, 16 jun 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ondanks jou verwachting is het zo dat deze "mogelijke" aanloopproblemen niet aan Ziggo hoeft te ziggen. Het kan net zo goed bij de NPO liggen als bij een andere partij. (kan me niet herinneren dat vorig jaar bij de test NED1 HD veel problemen zijn geweest door Ziggo) Sterker, men was zeer allert en heeft o.a. dankzij input van gebruikers besloten om van 720p naar 1080i te gaan.

  En ook nu kan het nog zo zijn dat het bron materiaal niet 1080i is, maar ook voor de NPO zenders omhoog gebracht wordt. waarna ze het voor de SD zenders weer omlaag moeten zetten.

  de zender aanduiding wordt pas op het laatste door de NPO aan het signaal toegevoegt. Deze kan daadwerkelijk wel 1080i zijn maar zegt niets over de bron.

  Feit blijft, 4 juli zonder tegen spoed weten we het zeker...... tot die tijd blijven het aannames en ongefundeerde meningen. tenzij iemand een officieele mededeling van Ziggo heeft.
   
 2. Ik zeg dat ik aanloopproblemen verwacht, maar ik heb toch nergens gezegd dat die op het conto van Ziggo zouden zijn te schrijven?
  Ik heb nooit iets anders beweerd.
  Nee, maar dat had ik daarnet ook al duidelijk gemaakt.
  Nee, mijn meningen of bevindingen zijn niet ongefundeerd maar gebaseerd op eigen waarnemingen en gevolgtrekkingen. Daar heb ik geen officiële mededelingen van Ziggo voor nodig.
   
 3. Weet iemand welke programma's er vanaf het begin in HD te bekijken zijn, is het heel selectief een enkeling, of zijn er sommige programma's die dagelijks al in HD uitgezonden worden ?
   
 4. Ooit heeft hier op het forum meen ik ergens gestaan dat Pauw en Witteman en Mooi! weer de Leeuw in HD zouden worden uitgezonden. Welke programma's nog meer in HD komen weet ik niet, maar ik zou gokken op het nieuws en sport uitzendingen indien een HD feed beschikbaar is.
   
 5. Ik vermoed, zodra de content in HD beschikbaar is wordt het in HD uitgezonden. Ik vermoed tevens dat veel programma's reeds in HD opgenomen worden.

  Laten we hopen dat het wat wordt!
   
 6. Klopt maar er zijn nog meer programma's die in HD komen. Zo heb ik begrepen dat tussen kunst en kitsch al in HD opgenomen zijn. Dus volgende week zou de HD uitzending te zien zijn. 2 Vandaag, Nova, nieuwe seizoen boer zoekt vrouw, Paul en Witteman, Lingo, Journaal, Studiosport. Het schaap met vijf poten, Villa felderhof. Dit is bevestigd door betrouwbare bronnen. Nou maar hopen dat het ook zo is.
   
 7. Geplande Werkzaamheden
  van maandag 29 juni 01.00 uur tot maandag 29 juni 06.00 uur
  In verband met invoering Nederland 1, 2 en 3 in HD kunt u na het aanzetten van de box een pop-up melding ontvangen met de vraag of u de box wilt upgraden naar de nieuwste softwareversie. Bij klikken OK duurt het een paar minuten en de box zal opnieuw starten. Bij keuze niet upgraden blijft de oude versie in gebruik.


  07.20
  Nog geen pop-up ontvangen op mijn IRHD-5000
   
 8. Ik heb ook nog niets mogen ontvangen
   
 9. Dan heb je vermoedelijk die nieuwe software update al in je ontvanger gezet een paar maanden geleden.

  Deze was toen alleen handmatig te selecteren en gaf geen automatische pop-up dat er een nieuwe versie beschikbaar was. Dat is nu wel aangezet begreep ik, dus alleen mensen die deze versie nog niet hadden krijgen deze melding na aanzetten van hun ontvanger.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina