1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Nederland 1, 2 en 3 in HD ! ! !

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door pboes, 16 jun 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Vanaf 3 juli af te halen bij hun magazijn als je dat liever hebt dan een postbezorging binnen 3 à 8 werkdagen. En anders koop je'm toch op marktplaats...

  Gevaarlijk off-topic ondertussen. Terug naar het hoofdonderwerp.
   
 2. Geplande Werkzaamheden
  van maandag 29 juni 01.00 uur tot maandag 29 juni 06.00 uur
  In verband met invoering Nederland 1, 2 en 3 in HD kunt u na het aanzetten van de box een pop-up melding ontvangen met de vraag of u de box wilt upgraden naar de nieuwste softwareversie. Bij klikken OK duurt het een paar minuten en de box zal opnieuw starten. Bij keuze niet upgraden blijft de oude versie in gebruik.


  Zo te zien komt er ook een nieuwe software versie aan voor 1 van de ontvangers.. Of mss gaan ze oude updates nu acties aanbieden en niet meer handmatig
   
 3. Dat is de update die eerder al is uitgerold maar handmatig uitgevoerd moest worden. Nu zal het automatisch gaan. Zeker ok klikken als mensen dit nog niet handmatig hebben geïnstalleerd al was het alleen al om de drie NPO HD kanalen automatisch op de eerste drie plaatsen te krijgen.
   
 4. Kan de 360 deze descriptor niet aan?
   
 5. Je zegt Als we een HD SC descriptor gaan inzetten Gaan jullie dat doen? Of is dat nog niet zeker?
   
 6. Ik kwam 'ned 3 hd' al tegen, hier in het oosten, op freq 538 MHz... Dezelfde programmering als 'ned 3' met dezelfde epg.

  Dat 'ned 2' symbooltje rechts boven moet je vergeten, dat kwam vanwege de screenshot via de browser en was het vorige kanaal wat ik bekeek.

  Gert.

  [​IMG]
   
 7. Nee, die 'begrijpt' deze descriptor niet. Samsung heeft nog geen werkende versie aangeboden. De versies die aangeboden zijn in de afgelopen weken, waren nog niet goed
   
 8. Dit is wel het plan, echter moet de humax 5000 hier eerst voor opgewaardeerd worden. Het moment van activeren van deze software moet echter eerst afgestemd worden met de helpdesk. We streven ernaar om voor 4 juli de software op het netwerk te hebben en de HD descriptor te activeren.
   

 9. Hallo Anoniem,


  Het is wel de bedoeling dat de Samsung DCB-H360R(A) deze descriptor krijgt? Zou wel erg fijn zijn namelijk.....
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina