1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Buglist

Discussie in 'Samsung DCB-H380 (HDTV)' gestart door TipX, 16 jun 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Buglist Samsung DCB-H380

  Maar even een buglist aangemaakt, ik kom nog een ander probleem tegen.

  1: de timer werkt helemaal niet

  2: na een aantal dagen komen er hick-ups in het geluid via HDMI en begint het beeld te schudden op de SCART aansluitingen. Is tijdelijk op te lossen door de stekker in- en uit te trekken maar keert na een paar dagen weer terug.
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 27 jul 2009
 2. 576i is niet kiesbaar via een HDMI aansluiting.
  Toch blijkt deze keuze af en toe spontaan mogelijk door een "bug".
  Dan blijkt dat het 576i signaal bijzonder goed functioneert via HDMI. Het is zelfs het signaal met het beste beeldresultaat op een HDMI aansluiting.
  Wens : graag vrijschakelen.
   
 3. Ik heb ontdekt dat de SCART uitgang onbruikbaar word als het 576i signaal aanwezig is, dit zal een reden zijn waarom het is uitgeschakeld.
   
 4. :shock:...huh....dat is toch juist de uitgang die het meeste baat heeft bij 576i?

  Helaas krijg het signaal niet meer geactiveerd. Ben jaloers dat jij dit wel kunt :evil:.
   
 5. Wanneer ik hem in "diepe slaap" zet (twee keer standby drukken) en hem er weer uithaal, wil hij soms vastlopen. Ik krijg dan alleen een knipperend blauw scherm te zien (blauw...zwart...blauw...zwart enz). Stekker eruit en erin is de enige oplossing, heel vervelend.
   
 6. Dat heb ik eerlijk gezegd nog niet meegemaakt. Lijkt me een HDMI-handshake probleem. Wat voor type TV heb je?
   
 7. Ik heb een Panasonic TX-P46G10, maar de decoder is eerst aangesloten op een Sony HT-SF2300, welke daarna ook weer via HDMI aan de TV is gekoppeld.
   
 8. Ik ben bang dat het inderdaad een handshake probleem is. Kun je achterkomen door de HDMI eens rechtstreeks in de TV te plaatsen.
   
 9. Zal het eens testen. Zou er ook nog aan kunnen liggen dat de sony is verbonden met HDMI poort 3 van de tv (degene die aan de zijkant zit). Dit moet ik nog veranderen.
   
 10. Of je het een bug mag noemen weet ik niet maar ik vind het erg vervelend dat op de DCB-H380 alleen een blauw verklikkerlampje gaat branden als het apparaat in normale standby staat.
  Zodra het apparaat aan wordt gezet of on diepe standby gaat het lampje uit, zodat je nooit kunt zien of de H380 wel of geen nutteloos stroomgebruik heeft als de apparaten uitstaan.

  Zou volgens mij met een software update verholpen kunnen worden door het lampje bijvoorbeeld twee verschillende standen te geven, bijvoorbeeld een felle en een gedempte stand.

  Voor de rest voldoet hij volledig aan mijn verwachtingen tot nu toe :applause:
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina