1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

programma uitzend regel verdwenen

Discussie in 'Analoge TV - Algemeen' gestart door roxxi, 15 jun 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ik weet niet waar het aan ligt maar sinds een paar weken krijg ik bij Ned. 1, 2 en 3 niet meer onderin de naam van het op dat moment uitgezonden programma even in beeld ???? Enkelt en alleen staat er nu nog dat je naar Ned. 1,2 of 3 bent gezapt ???
  Voorheen kwam er altijd bijvoorbeeld even in beeld: Studio Sport, Pauw en Witteman of wat dan ook !
  Bij de commerciele zenders krijg ik na het zappen naar die zender(s) het betreffende programma nog wel even in beeld onderin ???

  Rara wat is er sinds kort veranderd dat de Publieke omroep dit signaaltje niet mee meegeeft? Was wel zo makkelijk en handig ! Je weet dan gelijk waar je naar kijkt !!!!!
   
 2. De EPG van de Nederlandse publieke zenders werkt gewoon, dus het probleem ligt toch bij jou. Maar vertel eens wat voor ontvanger (c.q. decoder) je precies gebruikt, anders is je vraag onmogelijk te beantwoorden.
   
 3. Ik vermoed dat dit om analoge TV gaat? Ik herken het probleem, ik zie hetzelfde (bij analoge TV). Waar dit aan ligt weet ik niet.

  pvd
   
 4. Ik kijk gewoon analoog via de kabel van Ziggo; heb geen decoder.
  Heel vreemd want dit fenomeen (gemis) zoals gezegd sinds kort zonder iets aan welke instelling dan ook te hebben veranderd ???
   
 5. Pvd, ik kijk idd. analoog en heb jij hier ook sinds kort last van bij enkel alleen Ned, 1, 2 en 3 ?
   
 6. Het is natuurlijk de vraag waar je TV die informatie vandaan haalt (teletekst?). Mijn huidige (moderne) TV laat bij analoog zappen helemaal geen programmatitels zien, wel het kanaalnummer en de zendernaam (maar die komt uit een lijst in de TV zelf). Mijn (oude) analoge TV had ook niet iets dergelijks. Ik ken het systeem niet.
   
 7. Lijkt mee een signaaltje dat de zender meestuurt. Lijkt me dat er bij Technicolor (NOB) iets veranderd is waardoor je het niet meer ontvangt.
   
 8. Hier ben ik ook "bang" voor, maar weet je toevallig ook of dit alleen bij analoog kijkers aan de orde is, en/of dat het bij digitaal Ziggo kijken nog wel het programmatitel onderin verschijnt als je op Ned. 1, 2 of 3 heb gezapt?
   
 9. Ik heb geen flauw idee? Heb een Toshiba WL66Lcd van 2 jaar oud die vanaf het begin dat ik hem had netjes de programatitel OOK bij de publieke omroep weergaf ?
  Het kanaalnummer en zender ed. krijg ik wel bij ieder net rechtsbovenin mijn scherm, maar mis nu wel behoorlijk bij Ned, 1, 2 en 3 de programmatitel onderin INEENS?
   
 10. Ja hoor. Dit werkt zowel op mijn Sony TV met ingebouwde DVB-C tuner (maar dan staat de programmatitel vier seconden boven in beeld) en het werkt ook met de Humax IR-FOX C decoder.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina