1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Internet Pro van 2, 5,10, 25 en 50 Mbps

Discussie in 'Ziggo - Algemeen' gestart door realdaffy, 14 jun 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Dit staat zo te zien op de zakelijk-ziggo pagina.
  De prijzen kun je krijgen als je belt, maar het gaat hier om een abonnement via glasvezel. Je moet daarvoor dus eerst een aansluiting laten maken met glas naar je huis/bedrijf. Verder is het abonnementsgeld hiervan vele malen meer dan het duurste kabelabonnement.
   
 2. De link staat toch in het citaat?
   
 3. Heb de link in me eerste post geplakt, gaat om een zakelijk abonnement.

  Wij hebben met het huidige abonnement eigenlijk een te lage upload, dus dit ziet er dan wel een stuk beter uit, als het tenminste niet weer super duur is vergeleken met de Office Basis pakketten.
   
 4. Ik heb die check gedaan en er werd aangegeven dat het op ons adres aangeboden kon worden, betekend dat dan niet dat Ziggo voor die aansluiting moet zorgen ?

  Daar was ik al bang voor, daarom zullen die prijzen wel nergens staan :wink:
   
 5. Beetje verwarring omdat de link eerst niet duidelijk was :wink:

  De prijzen moet je dus opvragen bij de account-manager, maar ik verwacht dat je er van zult schrikken. Een kennis van me heeft hetzelfde een aantal maanden geleden opgevraagd, daar zou glas ook mogelijk zijn op een industrieterrein. Het maandbedrag was een paar honderd euro per maand wat dus niet de bedoeling was. Die doet het nu dan maar met een brak ADSL-lijntje (vanwege de lengte naar de centrale). Dacht wel dat het toen nog een andere naam had, dus misschien is het nu nog goedkoper geworden. Verder moet je de aansluitkosten (graafwerk e.d.) ook nog betalen om glas naar binnen te krijgen. Voor consumenten abonnementen zijn de aansluitkosten vaak minder dan de kostprijs, maar als je nog een graafploeg en de bijbehorende vergunningen zou moeten betalen zal het aardig oplopen.

  Maar je kunt het beste tijdens kantooruren even bellen en eens informeren wat dit je zou gaan kosten. (ben wel benieuwd dus laat eens weten hoe dit afloopt)

  PS:
  Is een consumenten abonnement niet beter/gunstiger dan de office-basis kabel abbo's als straks alles-in-1 extra naar 50/5 gaat ??
   
 6. Kan je als bedrijf ook een consumenten abbo afsluiten dan?

  EDIT:
  Alles-in-1-Extra
  down 20 Mbit/s
  up 3 Mbit/s
  €64,95 per maand

  Office Basis Pakket 4
  Download 20.000 kbit/s
  Upload 2.000 kbit/s
  €81,80 per maand

  Consumenten abbo is nu ookal sneller en goedkoper als zakelijk :shock:
   
 7. Als er coax ligt en je daar een alles-in-1 op besteld lijkt me van wel. Desnoods bestel je het op naam van iemand als het op bedrijfsnaam niet lukt lijkt me. Het voordeel van een vast-ip adres en een open-poort-25 voor een mailserver heb je met de office-basis pakketten toch al niet meer. Met een zakelijk abbo heb je alleen een Service Level Agreement en bij een storing dus wat sneller een oplossing. Het huidige office-basis pakket-4 is nu al gelijk aan alles-in-1 extra, dus 20Mbit down en 2Mbit up, je zou dus verwachten dat dit ook omhoog gaat in snelheid naar 50/5, maar dat zal je accountmanager ook wel kunnen vertellen. Het enige verschil is dan het bedrag wat je per maand betaald, (64.95 consumenten en 81.80 (ex.btw????) zakelijk) en dat is dan vooral voor de SLA.

  Edit:
  Gewoon even bellen of die zakelijke speed omhoog gaat, misschien wel niet want het is een concurrent voor hun eigen glas-abbo's....
  In dat geval moet je wel een consumenten abbo nemen :wink:
   
 8. Heb ze gebeld en voorgesteld om € 10,- p/m meer te betalen als ze onze upload snelheid zouden verhogen.

  Helaas konden ze hier niet op ingaan en kunnen/willen ze niet afwijken van de paketten zoals ze nu aangeboden worden.

  We hebben ons abbo nu om laten zetten naar het snelste alles-in consumenten abbo.

  Er werd tevens verteld dat het laatste kwartaal van 2009 de snelheid zal wijzigen van 20/3 naar 50/5 en in het eerste kwartaal 2010 naar 80/10 terwijl de zakelijke abbo's waarschijnlijk hetzelfde zullen blijven.
   
 9. :schater::schater::schater::schater::schater:

  Zouden ze er 6 maanden over gaan doen als ze vanaf 1 juli met het invoeren van de snelheidsverhoging beginnen?

  Heerlijk, die tegenstrijdigheden binnen Ziggo.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina