1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Favoriete kanalenlijst wijzigt regelmatig

Discussie in 'Samsung DCB-H360R (HDTV)' gestart door pajabras, 14 jun 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. klopt, het is geen standaard bug van deze versie van de 360, ik heb namelijk ook netjes een favorietenlijst samengesteld. (die ik aanpas bij wijzigingen of toevoegingen) en dat werkt allemaal prima. Oke, elke ontvanger heeft zijn voor en nadelen (dat is eigen keus) maar er is over het algemeen niks mis met de door ziggo gecertificeerde ontvangers, al meerdere gehad, nooit geen problemen. (nu draait de 360rsa)
   
 2. Ik heb het zelf zoals eerder gemeld pas 1 keer gehad. Toen ik het daardoor opnieuw moest instellen kwam ik er ook weer achter dat ik al 2.5 jaar favorietenlijst nummer1 niet kan vullen. Fav lijst 2 en verder lukken wel.
  Bij het melden van het spontaan door elkaar gaan van de favorieten (of een andere storing) sta ik toch altijd te kijken van de oprechte verbazing aan de andere kant van de lijn. Ze hebben nog nooit eerder van zoiets gehoord heb ik toch al enkele keren als beginzin moeten aanhoren.
  Dat ArChie als klager wordt bestempeld vind ik vreemd want het irriteert mij ook dat er helemaal geen updates meer komen terwijl er nog genoeg dingen te verbeteren zijn.
  Over het algemeen ben ik erg tevreden over de 360 maar het kan gewoon beter en makkelijker. Ik heb toendertijd €300 betaald voor dit ding dus ik verwacht ook wel enige nazorg als consument zijnde.
   
 3. ArChie beweert tot in den treure dat er geen goede gecertificeerde ontvangers zijn. Daar wordt ik moe van. De klacht van topicstarter bedoel ik niet.

  pvd
   
 4. Dat Archie er steeds over begint betekent niet dat hij geen gelijk heeft. Er bestaat namelijk geen goede gecertificeerde ontvanger. Op alle ontvangers is wel wat aan te merken. Wat mij het meest frustreerd is dat er vanuit Ziggo niks aan gedaan wordt door middel van regelmatige updates en dat het vaak bugs betreft waar ik na één dag al tegen aan loop. Waar ik mee wil zeggen dat bij het testen en certificeren door Ziggo toch iets fout gaat.
   
 5. ziggo is ook afhankelijk de producent, als er meerder klachten zijn mbt een bepaald typ ontvanger van samsung bijvoorbeeld. Gaat samsung invertariseren, kijken of het met een update op te lossen is, update maken. Testen, goedkeuren, naar ziggo sturen, ziggo gaat het wederom ook testen, goed of afkeuren. Het kan natuurlijk ook niet om een update op het netwerk te knallen waarmee 1 probleem opgelost is maar 3 andere voor terug komen. Sommige mensen zijn altijd negatief........ die leven in de zwart/wit-wereld!!
   
 6. Dat er allerlei procedures en testen nodig zijn om tot een update te komen lijkt me logisch en noodzakelijk.
  Ik vraag ook niet om een update "op het netwerk te knallen" maar helemaal geen updates is wel het andere uiterste.
   
 7. volgens mij heb ik vorig jaar nog een update gedaan van de 360, kan me vergissen, maar ik zou niks kunnen bedeken waar ik last van heb waar ik om zou zitten te springen om een update. Bugs moeten dmv een update opgelost worden als ze het gebruiksgemak verstoren naar mijn mening.
   
 8. Dat was een update om de problemen met Eurosport HD op te lossen.
   
 9. klopt, maar waar zou jij een update voor willen dan? ik momenteel alleen voor dat de ontvanger niet meer in kleuen aangeeft welke kanalen er nieuw (oranje) en welke kanalen verandert (blauw) zijn. Verder heb ik geen bugs in mijn 360rsa zitten die storen
   
 10. -Wat jij aangeeft.
  -Verder heb ik regelmatig dat als ik bijvoorbeeld op de afstandbediening (origineel en Harmony) op 3 druk er niks gebeurt.Druk ik dan nogmaals op 3 springt de decoder op 33.
  -Als ik de 360 met een timer uit en weer aan laat gaan dan begint hij met de kanalenlijst van Ziggo ipv mijn eigen favorietenlijst.
  -Het zappen gaat langzaam net als het reageren op alle comando's (is veel beter geworden met de Harmony).
  -De 3X per jaar dat ik teletekst kijk vraagt de 360 elke keer om de taal.
  Teletekst is op al mijn decoders droevig vergeleken met oude tv's die al snel 2000 pagina's inladen.

  Ook het E19 verhaal is iets maar daarvan begin ik te denken dat het de combi decoder en Ziggo is.
  Het zijn allemaal kleine dingen die iemand volgens mij in een dag opgelost heeft. Ik heb nu het gevoel dat hij net niet helemaal af is maar dat daar niks aan gedaan wordt omdat het apparaat voor 95% doet wat hij moet doen.
  Ik ben verder wel tevreden over de 360 qua beeld. DeHumax 5050 heb ik daarom teruggebracht: ik vond het beeld minder terwijl het apparaat nieuwer is.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina