1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Afdrukbaar zenderoverzicht digitale TV

Discussie in 'Analoge TV - Algemeen' gestart door TacoBorg, 11 jun 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Afdrukbaar zenderoverzicht digitale TV gezocht

  Ik vroeg Ziggo onlangs naar een af te drukken zenderoverzicht van haar digitale televisiekanalen, zoals ze dat wel (ook?) van de radiokanalen hebben. Ik kan dat namelijk niet vinden en de folder die Ziggo ooit verspreid heeft is weggeraakt. Krijg ik enkel als antwoord dat de folder niet meer beschikbaar is...

  De vraag opnieuw en zo mogelijk nóg duidelijker gesteld, komt er geen reactie meer. Er is wel een globaal overzicht te vinden maar dat is niet compleet, en bovendien niet af te drukken. Of zit ik er nou helemaal naast?
   
 2. Alledrie bedankt! Toch vind ik dat ZIGGO ver achterblijft door dit soort informatie niet standaard-toegankelijk aan te bieden.

  En los daarvan, had ik de intentie gehad kabelinternet o.i.d. bij Ziggo af te nemen dan had ik daarvan door de sullige reactie van de helpdesk absoluut afgezien.
   
 3. Geen dank, is erg gedaan!

  En idd, (enigzins) jammer dat ze het niet kunnen na sturen maar aan de andere kant maakte jij het blaadje toch kwijt ;) Ofwel ziggo had je netjes voorzien van de informatie :P
  Bovendien bied ziggo (voor oa. mensen die het blaadje kwijt zijn) het zenderoverzicht op het internet aan, via een zender / kanaal en via de EPG ;)

  Dus om nu het hele internet te laten omdat ze 1 boekje niet kunnen opsturen maar het wel via 3 plaatsen aanbieden is wellicht een beetje hard :P

  PS: Als je echt niet zonder het boekje kan leven, PM me dan je adres maar, dan stuur ik wel zo'n boekje op, heb er drie maar gebruik ze toch niet.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina