1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Aanbod, waar voor je geld

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door ZZucht, 11 jun 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ik betaal voor de hele dag TV neem ik aan, dus waarom zijn er 12 uur per dag 'zig' kanalen met homeshopping? Moet ik niet betaald worden om dat te verdragen, in plaats van dat ik voor reclames betaal? Het is al erg genoeg dat er een specifiek homeshopping kanaal is maar misschien dat iemand daar interesse in heeft (theoretisch mogelijk), maar dat alle zogenaamd commerciële nederlandse zenders zoals de RTL's en net5 enzovoort de halve dag homeshopping en geldklopperij onzin (atro-onzin en SMS spelletjes en zulks) uitzenden zit ik noch iemand anders op te wachten, waarom gooit ziggo niet gewoon een echte zender op die kanalen gedurende die urenlange reclame-testbeeld onzin? Of als alternatief kan ziggo flink wat geld vragen om dat door te geven en dan dat geld gebruiken om wat betere zenders beschikbaar te stellen. (of te betalen om taalkeuzes te hebben op digitaal.)
   
 2. Kans is groot dat je al betaald wordt voor het kijken naar bepaalde zenders. Zenders die Ziggo betalen voor doorgifte zorgen voor inkomsten die anders uit het abonnementsgeld voor RTV zouden moeten komen.
   
 3. Maar het is de regering die de maatstaven voor die kosten heeft vastgelegd, gebaseerd op wat genoeg is om winst te maken.

  Ik vraag me af of ik überhaupt nog kabeltelevisie zou hebben als ik er vanaf kon zonder internet te verliezen, het is zo droevig en irritant die reclames, en miljoenste herhaling, en reality shows en programma's die gemaakt schijnen te zijn om de kijker te beledigen.

  Ik zit nog analoog omdat ik mezelf niet kan overtuigen om het geld voor digitaal uit te geven, voor wat? Zelf de zenders die ik als kijkbaar ervaar worden vlug overgenomen met vernederlands zonder keuze om jezelf daarvan te vrijwaren.

  Ik klink een beetje erg negatief maar daar ben ik dus niet geheel zelf voor verantwoordelijk vind ik.
   
 4. Nou ben ik het op zich wel met je eens, ik kijk zelf dan ook al maanden geen TV meer, ik vind de programma's van bijna elke zender net zo oppervlakkig en oninteressant als de reclames die er tussen zitten. Maar dat is natuurlijk allemaal een kwestie van smaak.
   
 5. ik neem de reclames maar voor lief... zit niets anders op.
  ja het zou mooi zijn als je de zender waar je naar wilt kijken een kwartier van te voren op "pauze" kon zetten, en daarna verder te kunnen zappen.

  en zodra jouw programma dan beginnen terug zappen en van pauze af halen, zodat je als de reclame komt kunt doorspoelen....
  helaas dit gaat niet.

  opnemen kan wel, maar dan moet je een PVR hebben met opnamefunctie.

  een "plaspauze" doe ik daarom tijdens een film of programma, dan zet ik mijn humax op "pauze" en kan ik later de reclame doorspoelen ehehehehe. :pompom:
   
 6. Ik denk dat je die vraag bij de kanalen die dit uitzenden neer moet leggen. Die zenden het uit en niet Ziggo. Ziggo 'verhuurt' alleen maar het kanaal en de commerciele omroep mag ermee doen wat zij besluiten uit te zenden, daar heeft Ziggo geen zeggenschap over vrees ik. Net als over welke normale programma's ze uitzenden.
   
 7. Niet helemaal waar, ziggo heeft kanalen die ze voor twee zenders gebruiken, en zelfs met zenders die gewoon doorzenden terwijl ziggo op dat moment een andere zender op dat kanaal toont, euronews/hetgesprek bijvoorbeeld, en CNBC, ze doen het al dat er twee kanalen worden gesplits, maar met zenders die ironisch genoeg wel constant iets uitzenden,
  En RTL en zo verhuurt gewoon hun zendruimte aan derden de halve dag, en dat hoeft ziggo echt niet door te geven hoor.
   
 8. GolfTouch

  GolfTouch Forum Member

  Maar je kunt Ziggo niet verwijten dat zenders reclames, herhalingen, etc uitzenden. Ziggo kan moeilijk eisen dat zulke zaken niet meer uitgezonden mogen worden.

  Bespaar je die frustratie want wij kunnen het als kijkers toch niet veranderen.

  Een optie is om veel op te nemen zodat je herhalingen meteen kunt wissen en reclames kunt doorspoelen.
   
 9. De commercielen verdienen het geld voor hun avond programmering met de zendtijd die ze overdag ter beschikking stellen voor derden.
  Als Ziggo en UPC zouden besluiten alleen de avond programmering uit te zenden,heeft een commerciele zender weinig aan de zendtijd overdag,immers als niemand er naar kan kijken,zal een zender die tijd dus ook niet huren.
  Daarnaast mag Ziggo ook niet snijden in de programma's.
  Als de zenders de zendtijd overdag niet kunnen verkopen,bv omdat Ziggo het toch niet uitzend,zullen ze 's avonds nog meer,langer reclame moeten uitzenden of gaat de zender failliet.
   
 10. Je kan natuurlijk ook nog de "anti reclame ergenis" knop indrukken..............oftewel de aan/uit schakelaar van je TV :rolleyes:
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina