1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Internet kan het nog gekker regen en internet stort in

Discussie in 'Internet - Algemeen' gestart door grensstreek, 10 jun 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Dan zou ik ook maar eens klagen (met de buurt of via een lokale krant) bij de gemeente. Ambtelijke molens draaien soms langzaam. Zo'n vergunning om te mogen graven is een standaard procedure van een gemeente, maar die gaan ze altijd geven. Echter als het langer duurt omdat bepaalde ambtenaren op vakantie zijn en de aanvraag op zijn bureau beland zit je straks nog een maand of langer te wachten.
   
 2. Daar ben ik al bang voor dat het straks zo ver komt dat niks meer doet

   
 3. Dit zou zeker geen kwaad kunnen. Er zijn vergelijkbare problemen die al 6(!) maanden stillliggen omdat er geen vergunning los komt...
   
 4. We wachten nu op de volgende regen bui en dan zal het van zelf het beeld van tv wel sneeuw worden en dan kunnen ze sneller aan de slag.
  Oorzaak gasleiding vervangen en breuk in groene kabel beeld wordt van zelf wel sneeuw bij regen nog maar 15% signaal

   
 5. Zoek Ziggo kastje op trek ding open pleur er grote emmer water in en wedden dat ze het dan wel oplossen ;)
   
 6. Dan repareren ze het Ziggo kastje (dat kan zonder vergunning) en blijft de slechte kabel nog steeds ongerepareerd in de grond zitten en blijft het probleem. Geen versnelling van het originele probleem dus.
  "Grensstreek" moet dus niet afwachten, maar bij de gemeente aankloppen en navraag doen....
   
 7. Was ook een grapje

  Denk dat je de burt ff moet mobilseren ff allemaal bellen mailen etc

  Flink opfokt doen aan de telefoon wel netjes blijven of course maar toch dringen nog spoeodig verzoeken het probleem op te lossen

  succes :)
   
 8. Het lijkt er wel op dat eerst dat moet gebeuren voor dat ze de zaak goed inbehandeling nemen want ze weten dat de kabel niet goed is maar de gebeurd weining tot nu toe in de straat

  Blijf toch een ding vreemd in deze ziggo hoort dan toch contact te nemen met de gemeente
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 2 jul 2009
 9. Ik neem aan dat ze dat gedaan hebben, want je schreef dat ze wachten op een vergunning van de gemeente om te mogen graven. Net als jij een bouwvergunning aanvraagt bijvoorbeeld. Dat kan soms lang duren. Of dat versneld wordt als de aanvrager zelf steeds belt weet ik niet.

  Je zou wel bij de gemeente kunnen vragen of er iets bekend is over die vergunningaanvraag en melden dat je zit te wachten tot dit gaat gebeuren omdat je een storing hebt. En als je daarna met een groep mensen uit de straat gaat klagen en desnoods in een plaatselijke krant stampij maakt, dan haalt de gemeente de vergunningaanvraag misschien uit de stapel en behandelt hem met voorrang waardoor de bal weer bij Ziggo ligt. Des te eerder ben je van je storing af.
   
 10. Klopt dat is ook gebeurd als ik ziggo mag geloven en ik zal eens contact op nemen met de gemeente kijken of ze er wat van af weten als dat niet het geval is dan maar weer de media op zoeken.

  Gemeente gebeld morgen even terug bellen tot nu toe heeft ziggo niks gedaan.
  En is er niks aan gevraagd morgen hoor ik meer.
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 2 jul 2009
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina