1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Aangeprezen mediacenter van Ziggo en CI+

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door BenJ, 9 jun 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ik kreeg vandaag een Ziggo mailtje met daarin een verwijzing naar het mediacenter van Jesse&Misha (Shuttle Mediacenter) http://www.ziggo.nl/producten/mediamogelijkheden/media-2?movie=2

  Nu is hier al eerder over gediscussieerd, maar ik zou dat ook graag willen bezien juist nu in de context van de CI+ discussie. Ik heb zwaar het gevoel dat we moeten aandringen bij Ziggo hier een stevige voetnoot bij te plaatsen. Temeer omdat Ziggo speciaal de nadruk legt op het opnemen van uitzendingen. "Let wel, Ziggo kan in de toekomst beperkingen opleggen aan het opnemen van sommige uitzendingen"
  Voor mijn beeldvorming graag jullie mening.
   
 2. Hier zakt mijn broek van af na alle discussie die er over de benodigde AlphaCrypt Classic CAM en een DVB-C PC-TV kaart is geweest om dit Mediacenter van Jesse & Misha te realiseren. Er bestaan geen DVB-C PC-TV kaarten die beschikken over een CI+ slot en die zullen er volgens mij ook nooit gaan komen aangezien een PC volledig open is om met de content te doen en laten wat men maar wil en de software aan alle kanten is aan te passen waardoor een CI+ slot nooit door de CI Plus LLP authorized certificate agent te certificeren valt.

  Belachelijk dat ze dan dit oude filmpje weer afstoffen om dit op een sales achtige manier te mixen met het "Interactieve TV" gebeuren:

  De afdeling sales heeft duidelijk geen overleg gehad met de afdeling digitale TV die proberen om juist alles dicht te timmeren om zo van het DVB-C PC-TV kaarten verhaal en de AlphaCrypt Classic CAM af te komen.
   
 3. Doman

  Doman Forum Member

  Berichten:
  2.675
  Ziggo:
  Internet & Televisie
  Gebied:
  fZiggo
  Meer...
  Lid geworden:
  20 sep 2005
  Wat voor mailtje was dat dan precies?
  Een mailing vanuit Ziggo zelf??

  Edit:
  Ok, ik heb het mailtje met de verwijzing naar het MediaCenter gebeuren ook al binnen zie ik. :)

  Wel grappig dat dit filmpje nu weer opduikt.
  En Anoniem maar zeggen dat Ziggo er niets mee te maken zou hebben. :-P
   
 4. Doman

  Doman Forum Member

  Berichten:
  2.675
  Ziggo:
  Internet & Televisie
  Gebied:
  fZiggo
  Meer...
  Lid geworden:
  20 sep 2005
  De mogenlijkheid van opnamebeperking en/of versleuteling geldt natuurlijk net zo goed voor de Ziggo gecertificeerde PVR's.
  Nu zijn er bijvoorbeeld geen beperkingen aanwezig op de nieuwe Humax PVR maar wie weet wat voor plannen Ziggo daarmee in de toekomst heeft?
   
 5. Deze keer valt het tenminste niet meer te ontkennen, want nu staat dit filmpje op de hoofdwebsite van Ziggo.
   
 6. Niet alleen aan het mediacenter van Jesse en Misha wordt aandacht besteed, maar ook is er een webpagina voor het mediacenter van Leen:

  Zie: http://www.ziggo.nl/producten/mediamogelijkheden/media-8?movie=8

  Ik maak hieruit op dat Ziggo eindelijk besloten heeft om met een eigen standaard DVB-CI Irdeto CAM te komen voor gebruik in apparatuur met DVB-C tuner en standaard DVB-CI slot zoals PC-TV kaarten. Waar kan ik die CAM bestellen en wat gaat die kosten?
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina