1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Ziggo: programmaraden stagneren onze ontwikkeling

Discussie in 'Analoge TV - Algemeen' gestart door Bullet NL, 9 jun 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. De laatste stuiptrekkingen van de kabelraden die langzaamaan overbodig worden. men is bang voor hun eigen hagje en niet voor die van de kijker. Iemand die in een kabelraad zitting neemt moet toch iets meer weten dan dat er een analoog pakketje is. Digitale tv is in opmars, er zijn veel meer aanbieders waar de kabelraden ook geen invloed op hebben....
   
 2. Mee eens. Het probleem is weer de bemoeienis van den Tweede Kamer; Sommige nitwits daar, gespeend van elke techinsche kennis, willen dat die vermaledijde Programmaraden ook wat te zeggen krijgen over digitale pakketten. Nu nog plannen voor Digitenne, maar wat volgt??
   
 3. Zigmund vergeet erbij te schrijven: 2/3 van de Ziggo klanten kan wat hem betreft het dak op.

  Waar koop je die decoders voor € 30 ? Alleen voor het smartkaartje wordt al € 30 gevraagd.

  Het feit dat de digitale decoders of het beheer daarvan nog in de kinderschoenen staan wordt vergeten. De kwaliteit is nog erbarmelijk.
  Misschien werkt het goed op het "studentkamertje met één teevee" van Zigmund maar ik heb in mijn woning 8 aansluitpunten en moet er niet aan denken om 8 van die gammele digitale kastjes te gaan kopen. "Hallo Ziggo, ik heb een probleem met digitaal", "ow meneer, probeer eerst even de stekker uit de 220 en dan na 5 minuten terug doen". Draaien die kastjes misschien intern met Windows Vista ofzo ??
  :lol:
   
 4. Nog even en die analoge zooi is verleden tijd. Het moet ook maar eens afgelopen zijn met die programma raden, stuk voor stuk subsidievreters waar je niets aan hebt.

  Soms moet je nou eenmaal ingrijpende veranderen doorvoeren. Net zoals het feit dat we over 5 tot 10 jaar over moeten op IPv6, en veel apparatuur en OS's niet meer werken.
   
 5. Maak daar maar 1 tot 3 jaar van ...
   
 6. Kwaliteit erbarmelijk? Op welk gegeven is dat gebaseerd? De kwaliteit van digitaal is beter tov analoog, mits de aansluiting(en) in orde zijn, hoeveel aansluitingen iemand in huis heeft is daarin volledig irrelevant. Wel relevant is het hoe het een en ander gerealiseerd is.
   
 7. Hangt er een beetje vanaf. Iig. niet aan de klantzijde. Wel misschien binnen de diverse autonomous systems (centrale gedeelte van het internet) Maarja feit is dat veel bedrijven nog ladingen IPv4 adressen tevoorschijn toveren (zijn ze vroeger niet zo slim mee geweest bij het ARIN) en dat het nog wel even kan duren. Iedere keer zitten voorspellers ernaast. Hou ook rekening met het feit dat software/hardware allemaal vervangen moet worden, dat gaat niet zomaar binnen een aantal jaar.
   

 8. Welke decoder werkt er perfect ?? Tot nu toe hebben ze allemaal irritante bugs. En wat updates betreft is het tch wel bedroevend.

  Ik heb een 9401 van samsung waarbij regelmatig het beeld op zwart gaat, zit alweer twee jaar te wachten op de beloofde update.

  Het beeld mag dan goed zijn (al het er is), maar de kastjes die zijn gammel.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina